Розглянуто Заява до прокуратури №307

Ігор Кулик

Козак
Реєстрування
30 Січ 2026
Дописи
11
Реакції
16
Бали
3
Я, громадянин України Ігор Кулик , подаю заяву до прокуратури на громадянина Данилко Зелений та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осібз особистих коштів відповідача
Організація:СБУ
Детальний опис правопорушення:
Під час виїзду до м. Києва у службових справах, які не підлягають розголошенню (за дозволом Рея Федарала), я вирушив самостійно. Повертаючи на вулицю Данилка Зеленого, громадянин Данилко Зелений скоїв дорожньо-транспортну пригоду, після чого залишив місце ДТП та почав тікати, не виконуючи законних вимог про зупинку.
Після тривалої погоні та неодноразових попереджень через мегафон Данилко Зелений майже скрився , однак допустив зіткнення зі стовпом. З метою примусової зупинки транспортного засобу я відкрив вогонь по автомобілю.
Після затримання я пред’явив службове посвідчення, повідомив причину затримання та зачитав права за процедурою Міранди. Після доставлення до ГУ НПУ м. Х було викликано державного адвоката та керівництво СБУ. Надалі особу затриманого було встановлено.
Після прибуття адвоката я вимкнув боді-камеру з метою демонстрації відеодоказів Миколі Дайшенку. За результатами перегляду відеоматеріалів було рекомендовано продовжити розгляд справи. Однак у зв’язку з тим, що громадянин є працівником СБУ та перебував у формі, оголошення його в розшук було неможливим. У зв’язку з цим надано рекомендацію застосувати до нього штрафні санкції з усією суворістю закону.
Зазначену рекомендацію можна підтвердити, звернувшись до Миколи Дайшенка.

Накладення санкцій або компенсацій: Відсторонення від службових обов*язків.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:бодікамера
Дата і час інциденту:05/02/26 (10:15 по україснькому )

доскарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)):паспорт
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд)): kulik06613

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
470
Реакції
111
Бали
48
Шановний Ігор Вівсянка!
Розглянувши вашу заяву виношу вердикт: Оскільки Данилко Зелений отримав покарання та згідно з Конституцією України особа не може притягатися до відповідальності вдруге. Заяву закрити оскільки особа отримала штраф та сплатила його.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі