Відмовлено Заява до прокуратури №319

Ерен Єгер

Козак
Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
19
Реакції
23
Бали
8
Я, громадянин України Ерен Єгер, подаю заяву до прокуратури на громадянина Максим Лидер та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб особистих коштів відповідача
Організація:Національна Поліція України
Детальний опис правопорушення:зупинка службового авто з спец сигналами, та випис штрафу працівнику по формі.
Накладення санкцій або компенсацій:300,000грн
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:фото штрафу,запис с боді комери
Дата і час інциденту:02.03.26 приблизно о 19:02
До скарги до прокуратури додаю:Прошу прокоратуру відсторонити працівника Націанальної поліції країни Максима Лидера від служби під час введення кримінального провадження, відповідача виплатити конпінсацію в розмірі 300.000грн, видати працівнику дісциплінарне стягненя в вигляді догани.

Електронна копія ID-картки: https://postimg.cc/HjdMR9Cw

DS:voidos_1
TG:mad:VOIDOSC

Ерен Єгер

Козак
Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
19
Реакції
23
Бали
8
Офіційне звернення : Змінити детальний опис на:Мене зупинив працівник Національної Поліції України, він почав спілкуватись з пасажиром, а не зі мною (водієм). Працівник не назвав підставу зупинки, також зауважую що працівник бачив що ми в формі ЗСУ, та не спитав чи у нас яке спец.завдання, також це була не перша зупинка на жаль запису першої зупинки у мене не має, але я впевниний що є у даного працівника.

Ерен Єгер

Козак
Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
19
Реакції
23
Бали
8
Відкликаю офіційну звернення до прокуратури

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі