В очікуванні Заява до прокуратури №344

Гліб Літсман

Активний
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
34
Реакції
5
Бали
13
Назва теми: Заява до прокуратури №344
Я, громадянин України [Гліб Літсман] поважна людина , подаю заяву до прокуратури на громадянина [Іван Муха, Влад Шелбі] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:СБУ
Детальний опис правопорушення:

Їхав за правилами, нікого не чіпав. Раптом мене зупинили працівники СБУ. Я увімкнув боді-камеру, після чого розпочалася розмова.
Через деякий час під'їхала людина на мотоциклі та почала мене бити. Працівники СБУ не затримали цю особу, натомість затримали мене, стверджуючи, що це я її побив.
Пізніше під'їхала інша людина, щоб допомогти мені, оскільки я був травмований. Однак та сама особа на мотоциклі, яка напала на мене, вбила людину, що намагалася мені допомогти. Незважаючи на це, працівники СБУ її не затримали.
Після цього мені почав допомагати інший громадянин, але працівники СБУ завдали мені тілесних ушкоджень, унаслідок чого я потрапив до лікарні.
Також працівники СБУ порушили вимоги КПК України, оскільки після мого затримання не роз'яснили мені мої права (правило Міранди), а одразу викликали МОЗ для фіксації побоїв у людини, яку я нібито побив.
Накладення санкцій або компенсацій: Працівників СБУ звільнити, громодянина який вбив любдуни посадити а мені компенсацію у виді 1.000.000 грн, ці кошти підуть на вилікування тяжки операції та на пхиголога, щоб вилікувати травми які причили працівники СБУ
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту:4.06.2026 13:30
До скарги до прокуратури додаю: Ці люди не повині служити в держ органах!!!

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))https://ibb.co/4wvsv1KV
Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм))@gleb_0000296 (дс)

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі