В очікуванні Збільшити шанси на дроп безкоштовній рулетці,та продаж товару.

• Автор теми Видалений користувач 57293
  • Дата початку

Видалений користувач 57293

Гість
Вітаю Шановні Гравці,та Шановні Адміністратори,розробники UKRAINE GTA! Сьогодні у мене в голові виникла ідея.
Пояснюю суть:

На мою думку,усі Гравці пам'ятають що розробники/керівник,винесли вердикт: зменшити шанси на рулетці,та завдяки зменшення шанси на рулетці та зменшили продажу за товар. Та хочу запропонувати вам. Чому б не повернути шанси на рулетці такі сами як і було раніше? До 2.0?
Для чого? Навіщо?
Тому що є багато гравців які грають дуже багато на сервері,і то цілу добу ,та витрачають на цей час щоб відпочити від гри,та пофармити рулетку,але наприклад гравець відіграв 15 годин та він має кількість безкоштовних рулеток: 5, і Гравець крутить їх і випадає всякий хлам наприклад як: Ремкоплект,каністра,права,Ланч з собою,ЗАЗ і т.д,це не приємно коли гравець багато витратив часу щоб пофармити безкоштовну рулетку і випадає ремкоплект і т.д,та червоне наприклад дуже рідко випадає з рулетки шанс на 0.01%,особисто мені до 2.0 ні жодного разу не випадало червоне або жовте,або якийсь файний автомобіль,пропоную збільшити шанси на безкоштовну рулетку та за продаж товару,наприклад раніше Військовий квиток можна було продати за 99 донату, а зараз? За 10,це дуже мало,за Скін Козак 129 донату (якщо не помиляюсь) а зараз за 29.Та автомобіль "Chevrolet Niva" можна було продати за 49 а зараз за 29,також це дуже мало.

Також, почти завжди бачу як у деяких гравців зникає інтерес до гри,на мою думку із за того що зменшили шанси на дроп,та думаю це буде дуже корисно іншим гравцям та адміністраторам.

Хто за, стрілку угору!,та пишіть що думаєте про це.

Останнє редагування модератором:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі