Відмовлено Звернення виключно до Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Остап Фрей

M WALENSHTAYN
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
34
Реакції
26
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Остап Фрей
  3. Суть скарги: Шановний Сергію Коваленко, Доброго дня. Звертаюся до Вас у зв’язку із ситуацією, що виникла, оскільки Олег Галицький, на жаль, відмовляє у повторному розгляді та, ймовірно, закриває очі на порушення. У контексті розгляду мого порушення в рамках РК я визнаю свою провину. Однак хочу звернути Вашу увагу на важливий аспект, який було опущено: у ситуації, що сталася під час битви (таймкод 0:20), мене не лише обстріляли, а й гравець який стояв від автора скарги використовував голосовий чат. На жаль, вирізаний звук у поданому відеоматеріалі не дозволяє почути ці слова, що, у свою чергу, може бути розцінено як спроба уникнення відповідальності за ці дії. Прошу Вас переглянути цю ситуацію та вжити необхідних заходів для забезпечення об’єктивного розгляду справи. Дякую за Ваш час та розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): силка на скаргу
  5. Дата походження: 16.01.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,327
Реакції
5,069
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ви вкотре пишете одне й те саме звернення з прикріпленням різних посилань на скарги.
Ознайомившись з ними я не бачу порушень зі сторони гравців вас вбили, після смерті був увімкнений мікрофон, який не змінює ситуації тому, що ви вже мертві, і це як провокацію враховувати не можна. Далі відбувається повторна ваша сутичка тому, що ви повернулись на місце вбивства що = порушенню правила RK.

Підсумовуючи: порушень не виявлено, якщо ви стверджуєте що там були образи тощо - подайте скаргу на цих гравців за порушення ними правил.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі