Схвалено Знятя не защо (Переподача) Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анатолій Ткач

04 | Північна Україна |
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
70
Реакції
49
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
  2. Особистий нікнейм: Анатолій Ткач
3.Суть ситуації: 16 липня 2025 року в офіційному Telegram-каналі держ. структур Ukraine GTA RP з’явилась інформація про можливий злив внутрішньої інформації з приватної групи. Я, Анатолій Ткач, побачив цю новину, після чого зайшов до чату "Хатинка Болбочана" та запитав, чи їм відомо, хто саме здійснює злив. Важливо: Я не розголошував жодної конфіденційної інформації, не займався провокацією, і не звинувачував інших учасників. Мої дії були інформативними та відкритими — це звичайне питання, без порушення правил. Натомість, ГС держ. Волков без будь-якого попередження забанив Мене, не надавши доказів чи навіть пояснення. Прошу адміністрацію: Провести перевірку дій адміністратора Волкова на предмет перевищення повноважень. Надати офіційне обґрунтування бана нА Мене. У разі відсутності порушення з боку Мене — розбанити його та внести попередження адміністратору Волкову. Додатково: Готові надати скріни переписки.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/TLc6z6QV
  1. Дата походження: 16.07

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Детально розібравшись в ситуації, виношу вердикт :
Вас буде розблоковано, проте, попереджуємо вас про нерозголошення будь-якої інформації з офіційної групи в телеграмі, оскільки це може порушувати правила щодо зливу конфіденційної інформації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі