Розглянуто Зробити 1 бронежилет на Битву за Картель!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
1,634
Бали
96
Поясню чому це так важливо для неофіційних організацій.

Битва проходити буде на рівних умовах, і в кожного буде рівна кількість здоров’я.

Таким чином, що зараз не так? Бронежилет накидається на швидкий слот, і під час бою ви можете спокійно натиснути на клавішу (де у вас слот із бронежилетом) , і я вважаю це не є справедливо. В кого більше бронежилетів, той і виграв.

Ще один момент, який нам не подобається. Коли ти закупаєш на битву за картель бронежилети по 55к (хоча б по 10 бронежилетів кожному) то це виходить 6.6кк. Це для рівноправної битви!

В нас неодноразово на битви за картель прилітають читери , що і псують атмосферу капту. І виходить що на перегравання потрібно знову витрачати 6.6кк.

Але якщо зробити як раніше, щоб на капті не можна було відкривати інвентар, і на швидкий слот бронежилет не можна було ставити, то думаю набагато цікавіше було б грати капти.

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Angelo

Шановний гравець
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
69
Реакції
39
Бали
21

Владюша Овнволченок

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Вер 2023
Дописи
48
Реакції
63
Бали
21
Предлагаю еще арки на каптах запретить , чисто на кулачках играть .
Против

Паша Блецко3

Новий гравець
Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Поясню чому це так важливо для неофіційних організацій.

Битва проходити буде на рівних умовах, і в кожного буде рівна кількість здоров’я.

Таким чином, що зараз не так? Бронежилет накидається на швидкий слот, і під час бою ви можете спокійно натиснути на клавішу (де у вас слот із бронежилетом) , і я вважаю це не є справедливо. В кого більше бронежилетів, той і виграв.

Ще один момент, який нам не подобається. Коли ти закупаєш на битву за картель бронежилети по 55к (хоча б по 10 бронежилетів кожному) то це виходить 6.6кк. Це для рівноправної битви!

В нас неодноразово на битви за картель прилітають читери , що і псують атмосферу капту. І виходить що на перегравання потрібно знову витрачати 6.6кк.

Але якщо зробити як раніше, щоб на капті не можна було відкривати інвентар, і на швидкий слот бронежилет не можна було ставити, то думаю набагато цікавіше було б грати капти.
за

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі