Схвалено Капрал порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:233319
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Вітаю!Ситуація розпочалася біля НПУ їхавши по своїх справах отримав штраф за радар,оглянувши територію замітив працівника НПУ який знаходиться в кущах та порушує пункт правил використання радару,побачивши старшого за військовим званням я пояснив йому ситуацію що капрал використовує радар,після того коли старший задав запитання працівнику чи це правда даний працівник почав надавати неправдиву інформацію старшим за військовим званням!Прошу взяти доказ у самого грпавця та видати покарання за обман старшого за військовим званням та за провокації та образи в мою сторону 2.5. Заборонено брехати старшому складу. | Попередження/Догана/Звільнення
! На початку відео видно як повз даного працівника проїхав автобу і теж здав назад не просто так ,прошу перевірити даного гравця по логах що робив він у відведений час в кущах,якщо він запевняє що не використовував ручний радар!Дякую приємної гри!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Початок відео00:05-00-14чітко видно як він стоїть в кущах повз проїджає автобус він сховавши радар присідає і ховається!01:19-04:04 на цьому відрізку відео після того як я підїхав і запитав що даний працівник робить в кущах,він відповів що слідкує за кущами,побачивши поряд старшого я звернувся до нього та пояснив ситуацію,після чого Олександр Кузніченко задав запитання працівнику чи це так,на що даний відповів не правдиво тим самим надавши неправдиву інформацію старшому за військомив званням!Також на даному відрізку видно як гравець 233319 починає провокувати мене!Після цієї розмови дана особа заходить у віддіок НПУ передягається в цивільних одяг та на далі продовжує мене провокувати! Його слова Чув чудік давай страйк,впадеш!https://postimg.cc/Cn0Z9Cg6/c0a8eff5 ! Далі за територією будівлі теж почалися провокації в мою адресу: немощь в ніжки https://postimg.cc/SJq8P4S5/80b0bf23 Також можу надати в особисті ще декілька відео до той працівник довгтй час знаходиться в кущах в період часу з 21:42-22:31 по логах можна все перевірити!
на даному відео чітко видно як даний працівник використовував пристрій для заміру скорості типу Радар
6. Дата порушення:02.12.2025

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!
Після детального розгляду Вашої скарги на гравця Петро Печерний [ID 233319], адміністрацією було ухвалено наступне рішення:

✅ Скаргу схвалити!

🔻 Призначити покарання:

Петро Печерний [ID 233319] — блокування голосового та текстового чатів на 115 хвилин
за порушення таких пунктів правил:

• 5.10 — Неповажне ставлення до гравців
  • 6.29 — Провокація гравців

Також адміністрацією буде передано інформацію Лідерському складу НПУ, щоб видати догану гравцю за порушення правил використання радара (п. 6 правил НПУ).

🧾 Пояснення рішення

На наданому Вами доказі зафіксовано декілька дій, що прямо порушують правила сервера.

🔸 1. Неповажне ставлення до гравців (п. 5.10)

У діях відповідача зафіксовано:

• приниження інших гравців,
  • грубе або зверхнє спілкування,
  • поведінку, що принижує честь та гідність учасників.

Пункт 5.10 забороняє будь-які форми неповажного ставлення, передбачаючи покарання у вигляді муту до 120 хвилин або бану до 20 днів.

🔸 2. Провокація гравців (п. 6.29)

Відповідач своїми діями:

• свідомо провокував інших учасників порушити правила,
  • створював ситуацію, яка могла призвести до подальших скарг,
  • використовував ситуацію для маніпуляції.

Пункт 6.29 прямо забороняє подібні дії та передбачає покарання у вигляді муту, деморгану або бану.

🔸 3. Порушення правил використання радара (відомче правило НПУ)

На базі наданого доказу також встановлено невірне застосування службового радара.
Це порушення буде передано керівництву НПУ, яке зобов'язане видати догану згідно з внутрішніми нормативами.

Враховуючи характер та сукупність порушень, адміністрацією призначено покарання:
блокування голосового та текстового чатів на 115 хвилин, що повністю відповідає санкціям за пункти 5.10 та 6.29.

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі