Зачинено Каріна Бандеровна // Non Rp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Страх Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
205
Реакції
35
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Каріна Бандеровна
2. Особистий нікнейм: Паша Технік
3. Суть скарги: Катались ми значіть з братвой, під'їхали до НПУ і там стояв кент в афк ( скоріше за всього вийшов с тюряги і був афк ), вона підбігла і затримала його за все хороше по її словам ( це було чутно на фрапсі )
Вона повинна була представитись хоча б ( якщо людина в орієнтуванні і тікає, то вона має право не представлятись, но якщо людина стоїть, і нікуди не тікає то можна було сказати їй її права, представитись хто її затримує і т.д. )
Жодного із цього вона не зробила.

На мою думку співробітників які не знають що таке РП, та як його відігрувати, не повинно бути в організаціях в яких це потрібно знати.
Прошу видати їй покарання.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тик <3
5. Дата порушення: 25.03.23 приблизно о 1:33.

Останнє редагування:

Олена Зеленська

Новий гравець
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Каріна Бандеровна
2. Особистий нікнейм: Паша Технік
3. Суть скарги: Катались ми значіть з братвой, під'їхали до НПУ і там стояв кент в афк ( скоріше за всього вийшов с тюряги і був афк ), вона підбігла і затримала його за все хороше по її словам ( це було чутно на фрапсі )
Вона повинна була представитись хоча б ( якщо людина в орієнтуванні і тікає, то вона має право не представлятись, но якщо людина стоїть, і нікуди не тікає то можна було сказати їй її права, представитись хто її затримує і т.д. )
Жодного із цього вона не зробила.

На мою думку співробітників які не знають що таке РП, та як його відігрувати, не повинно бути в організаціях в яких це потрібно знати.
Прошу видати їй покарання.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тик <3
5. Дата порушення: 25.03.23 приблизно о 1:33.
Ну,як кажучи. Доброго ранку. Данна особа проходила по оріентуванні. Кайдани відіграні,тайзер також,повела за собою,також. Думаю тільки за нонРП драйв якщо.

Олена Зеленська

Новий гравець
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Кажучи про права: Права розповіла вже у самому відділку НПУ. Не показанно ситуації далі. Можливо вирізали,хто знає.

Олена Зеленська

Новий гравець
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
І так,бути мені,чи не бути в організації,це не вам вирішувати. А мойому керівництву,в других випадках,мені.

Денис Шедоу

03 |Східна Україна
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
54
Реакції
14
Бали
21
Вітаю! Беру вашу скаргу на розгляд

Денис Шедоу

03 |Східна Україна
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
54
Реакції
14
Бали
21
Виношу вердикт за скаргою: Відхилена
P.S: Я відхилив скаргу по деяким причинам, а саме:
1) Ваші докази не є повноцінними
2) Це є ІС процес, з ціми доказами ви можете звернутись в СБУ/Мерію якщо ввжаєте що цей гравець затримав іншого просто так.

Зачинено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі