Розглянуто Колективна скарга | Нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Igor Pahanov

Активний
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
4
Бали
8
Ваш нікнейм: Денчік Паханов
Нікнейм гравця: Тарас Калуш, Олександр Воронович,Матвій Соколов
Дата порушення:01.11.2022
Опишіть ситуацію : Я їхав і зачепив світлофор за мною почалась погоня,я втік зупинився на світлофорі потім в мене влітає поліція і стреляє, я почав тікати і мене почав дмити Тарас Калуш та по мені відкрив вогонь Олександр Воронович(звук стрільби чуть і видно як попадали кулі) на відео видно як поліція також збила світлофор + їздила по тротуару, заїжала на зустрічну полосу,проїжала на красне світло і невідігрувувала рп + стреляла ( В реальному житті не стреляють коли тікають пішки від поліції) підстав відкривати вогонь не було!!! Мене взяли за то що я їздив не по рп, чому я повинен відігрувувати рп коли його навіть поліція не відігрує?
(Даже на відео зізнались,що відкривали по мені вогонь, від мене провокацій на стрільбу не було тільки втеча і все!)
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:

Igor Pahanov

Активний
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
4
Бали
8
І я вважаю що потрібно уволить Матвія Соколова, на нього уже 3 жб снятих, а скільки людей постраждало які не можуть снімати ігровий процес? + він їздить на гольфі через бардюри та по траві, і ще ходить угрожає

Igor Pahanov

Активний
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
4
Бали
8
І + він питався обмануть адміністрацію в цій заявці,що просто навівся на людину,але там чотко видно що він по ньому стреляв як раз і убив​
І я так зрозумів,що це високопоставленна людина, а адмін просто сказав,що з ним буде проведена розмова, коли я працював в ЗСУ і на низькому ранзі я не написав приписку підрозділа і мені дали догану, а тут грубе нарушення високоставленої людини,яка повинна знать правила, а з ним проводять розмову.​

Igor Pahanov

Активний
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
4
Бали
8
А їзда за яку мене пов'язали це всеодно? + Ваш напарник нічого не відігрував (дістав тайзер в руки, дістав зброю в руки і так далі)

Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!
Гравець "Олександр Воронович" отримує покарання за: Нон-рп дії.(120 хвилин)
Гравець "Матфій Соколов" звільнений з фракціі.
Інших порушників\порушень не бачу.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі