Зачинено Колективний | ДМ ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Клокол

Новий гравець
Реєстрування
12 Вер 2022
Дописи
25
Реакції
4
Бали
8
Ваш нікнейм:Саша Клокол
Нікнейм гравця: Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер
Дата порушення: 12.10.2022
Опишіть ситуацію: Мої Соклановці crows стояли в зз, Тарік Кензо і так тд Спровокували моїх соклановців, томущо він погрожував нашому клану crows та клану Хунта про їх зникнення на сервері, тому нащі подальщі дії були, це вбити цю людину томущу нашому клану та клану Хунта було не приємно слухати в нашу сторону про зникнення кланів, та-не розумію чому ці люди Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер, не були покарені якщо також на відео було видно як Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер, вони стріляли по клану crows та вбили людей.
Скріншот/відео від свого обличчя:

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Ваш нікнейм:Саша Клокол
Нікнейм гравця: Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер
Дата порушення: 12.10.2022
Опишіть ситуацію: Мої Соклановці crows стояли в зз, Тарік Кензо і так тд Спровокували моїх соклановців, томущо він погрожував нашому клану crows та клану Хунта про їх зникнення на сервері, тому нащі подальщі дії були, це вбити цю людину томущу нашому клану та клану Хунта було не приємно слухати в нашу сторону про зникнення кланів, та-не розумію чому ці люди Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер, не були покарені якщо також на відео було видно як Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер, вони стріляли по клану crows та вбили людей.
Скріншот/відео від свого обличчя:
пруфы ? я сказал что вас буду убивать согласно правил сервера ! а не так как говорил Ваш лидер хоть зз хоть не зз ! что ему всеравно на правила ! так что пупсики откините

Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
21
Реакції
5
Бали
3
пруфы ? я сказал что вас буду убивать согласно правил сервера ! а не так как говорил Ваш лидер хоть зз хоть не зз ! что ему всеравно на правила ! так что пупсики откините
Тут видно как ты начал перестраиваться

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю.
Надайте доступ до запису екрану.
Даю вам на це 12 годин.

freeway

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2022
Дописи
19
Реакції
0
Бали
1
Тільки сліпий не побачить на цьому відео дм в зз від 3 персонажів: Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер. Для чого вони залили самі на себе фрапс про це історія мовчить))

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Тільки сліпий не побачить на цьому відео дм в зз від 3 персонажів: Тарік Кензо. Влад Воронін. Лана Картер. Для чого вони залили самі на себе фрапс про це історія мовчить))
могу удалить хочешь?

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8

freeway

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2022
Дописи
19
Реакції
0
Бали
1

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Гравців було покарано.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі