Розглянуто Коллективна скарга на клан HatakE

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dana333

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2023
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
Нікнейм гравця:Клан HatakE

Особистий нікнейм: Бодя Бенсон
Клан порушника:HatakE

Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: HenterX

Суть скарги: Я модератор клану HenterX ми вирішили написати колективну скаргу на клан HatakE, цей клан є масовим порушником сервера, в більшості форум забитий скаргами на HatakE не одноразово гравців блокували за масові порушення сервера, але їх це не заспокоює, вбивають в зз, ображають батьків, просто без причини вбивають де інде, їм все рівно на правила сервера. Ну що тут такого думають вони посидять дві годинки в деморгані і все ну , -ну так було завжди, але вчора мій друг катався і побачив що перекритий блокпост він є у клан 19WBC27 і у них союз з HatakE вирішив підбігти на що його вбили коли приїхав лікар підняв його вони вбили його і лікаря. Також за вчора було залито 6 скарг за 1 день на клан HatakE це дуже багато, по покаранням вийшло там 3 ДМ +3 Образи+ мг+spawn Kill+NonrpДії. За це все їм була видана догана, але сьогодні коли я зайшов в гру я стояв купляв їжу мене вбили в спину чітко не памятаю нік але запамятав фамілію Спайс, клан HatakE не заспокоюється їм видали догану, але вони всерівно ДМлять і тому ми вирішили писати колективну скаргу на клан HatakE. Прошу адміністрацію не закривати данну скаргу, всі клани які з цим погоджуються і не погоджуються нехай напишуть в коментарях. Також прошу щоб Мікі Мартінс і Настюша Марс не перевіряли скаргу оскільки Мікі Мартінс минулий голова клану HatakE і Настюша Марс його дівчина і слідкуюча за кланом HatakE прошу чесної перевірки!
Форма подачі:
Ваш нікнейм та роль у клані:
Назва вашого клану:
Чи погоджуєтесь з данною скаргою(якщо хочете щось добавити напишіть):

Особисті докази (скриншот/відео) Сюди я прикріплю всі схвалені скарги за останні 12 днівhttps://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Сатанчик-Спайс-ДМ-Мирного.54946/

https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...рій-Спайс-ДМ-неадекватні-висловлювання.54956/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-неадекватні-висловлювання-грубий-мати.54953/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Сергій-Мартінс-dmzz-Оск.53219/

Ігорьок Акито♡

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Жов 2022
Дописи
607
Реакції
113
Бали
48
Хочу нагади, що за це нам була видана догана та це ще одна людина яка намагається злити клан
7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану.
Навмисний злив фракції / лідера / саппорта / адміністратора - (/pban 3-7 днів).

Останнє редагування:

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
Нік в ігрі: Джоні Пупс
Клан: IMMORTAL
Посада:лідер
Згоден з всім вище сказаним підтримую дану скаргу

---

Козак
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
3
Реакції
7
Бали
11
Нікнейм: Юрико Хори
Ваш клан: Vendetta
Посада в клані: Лідер
Чи погоджуєтесь: Так, тому що клан HatakE був масовим порушником сервера вони не мають міри та їздять дмлять в зз.

Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
12
Реакції
7
Бали
3
Нікнейм: Геша Голий
Ваш клан: ThuGLifE
Позиція в клані: Лідер
Чи погоджуєтесь: Так погоджуюсь з скаргою, тому що клан HatakE вони багато порушують правила серверу.

Страх Мінорі

𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐅𝐚𝐦𝐐👑
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
207
Реакції
189
Бали
46
Хочу нагади, що за це нам була видана догана та це ще одна людина яка намагається злити клан
7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану.
Написали клани массову скаргу це дозволено

Страх Мінорі

𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐅𝐚𝐦𝐐👑
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
207
Реакції
189
Бали
46
Флуд

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Гравцям клану HatakE всім було видано покарання і клану.

Вам Бодя Бенсон - даю вам попередження за спробу злива клану.

Відносини не стосуються клану та РП процесу, це їх особисте життя.

Розглянуто.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
А так же Хатаке клан та Клан Вальхала самі найактивніше клани на *Західна Україна*

Які беруть участь в ГРП, РП з всіма Фракціями.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі