Розглянуто Колізія для Спец Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Мосісса

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Тра 2024
Дописи
88
Реакції
52
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Владислав Мосісса
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Вітаю! На 07 сервері Головний адміністратор вирішив, що за можливості він буде вимикати колізію на злітах у свій вільний час. Таким чином виходить, що на деяких злітах колізія є, а на деяких - немає. Я вважаю, що це неправильно, і ось чому: особисто я раніше, до цього нововведення, регулярно приїжджав на мітку ловлі за 2-5 годин, щоб зайняти найкраще місце. І коли приходить адміністратор за 10-40 хвилин до зліту та вимикає колізію, увесь мій витрачений час (як і час інших гравців) йде у смітник. Коли просиш адміністратора не робити цього, оскільки я витратив багато часу на підготовку, ГА відповідає: "ну і шо".
Добре, якщо зважати на це і ми маємо вимкнуту колізію, то чи означає це, що я можу приїхати за 10 хвилин до зліту? Але не тут-то було! Колізію вимикають вибірково / "за можливості", тому ті люди, які приїхали раніше, все одно мають перевагу. Завжди суть зліту полягала в тому, щоб зайняти найкраще місце і завдяки своїй пунктуальності мати більший шанс придбати майно. Але коли вимикають колізію, це перетворюється не на можливість придбати його, а на змагання "у кого швидший інтернет та ПК".
Ось конкретна ситуація, яка відбулася вчора: я прийшов за 3 години 40 хвилин до зліту, після чого прийшов ГА і вимкнув колізію за 1 годину 40 хвилин до зльоту. Я, зрозумівши, що час уже змарновано, і якщо колізія вимкнута, то можу відійти й повернутися пізніше. Прийшов за 40 хвилин до зліту, але колізія працювала криво: вона була вимкнута виключно в самому колі зліту, а навколо антиколізії не було. Через це гравці просто обступили цю мітку з усіх боків, намагаючись її зловити, та заважали іншим навіть підійти до неї.
Щоб не бути голослівним, ось свіжий приклад: сьогодні вранці я приїхав на зліт будинку в Пущі-Водиці, але там колізія не була вимкнута. Знову ж таки, ми бачимо повну нестабільність систем та правил з приводу цього. Крім того, на злітах взагалі немає адміністраторів. Як я розумію, причина, напевно, в тому, що на нашому сервері просто відсутній ГС за злітами. Наприклад, на інших серверах за цим процесом стежать дуже непогано: адміністрація починає фіксувати порушення ще за 1 годину до самого зліту.
В цьому і суть мого прохання: якщо адміністрація занепокоєна злітами й бажає, щоб на них завжди була антиколізія - зробіть так, щоб це або входило в обов'язки адміністрації на кожному зліті, або реалізуйте це системно. Або ж взагалі не вмикайте антиколізію. Також варто зазначити слідкуючого за зльотами, як це зроблено на інших серверах. Бо зараз ми маємо лише нестабільність, через яку гравець витрачає свій особистий час на системні можливості, а результату не отримує.
Тайм-коди корабельні
0:02-Я прийшов перший за 3 години 40 хвилин до зльоту
0:05-Вимикають колізію
0:10-Я запитую у ГА чи на всіх зльотах буде вимикатися колізія на що він відповідає, якщо я буду в мережі я вимкну, після чого я його запитав чи завтра він вимкне о 7 годині, він відповів "думаю, так"
0:48 Я прийшов за 22 хвилини до зльоту та колізія працювала криво
0:55 Видно як адміністратор не реагує на те, що гравець мене випихує з мітки ловлі
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Була колізія на ранковому зльоті Зліт корабельні
5. Дата порушення: 24.05.26

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,914
Реакції
1,792
Бали
253
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу, повідомляю, що вимкнення колізії наразі залежить виключно від наявності адміністрації в мережі. У ранній або пізній час адміністрація, яка має можливість вимикати колізію, не завжди присутня на сервері, через що можуть бути подібні ситуації.

Ваші зауваження та пропозиції щодо системного вирішення даної ситуації будуть передані розробникам для подальшого розгляду.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі