Розглянуто Костя Марвел | Джаіл за Нон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Костя Марвел
2. Особистий нікнейм: Максим Зеленський
3. Суть скарги: Я їхав з напарником в патрулі, ми зупиняли порушника, він почав тікати, після того як ми зламали його машину, ми його догнали, і відігравши рп я почав його садити, після чого мене посадили на 90 хвилин за якоби Нон рп дії и ДБ, хочу побачити докази того, що я порушив! Також після того, він тпнувся до нас в КПЗ і почав щось розказувати, і я хочу побачити, за що він дав мені мут на 360 хвилин.
4. Доказ видачі покарання: ТИК

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
Доброго дня!
1)NonRP дії + DB - стрільба з водійського місця та навмисне DB людини
2) По-перше мут видав не я, а по-друге мут був видан за оск. адміністрації (0:00-0:30) ((Нажаль програма не записала мій мікрофон))

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю! Мут вам видав я, котрий потім перетворився на бан на 5 днів, по причині: Образа адміністрації // by Рябов

Докази вашого порушення за бан:
*Докази порушення*

На цьому фрапсі, у кінці ви почали грубо ображати адміністратора, та перед ци також його ображали.

Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
Доброго дня!
1)NonRP дії + DB - стрільба з водійського місця та навмисне DB людини
2) По-перше мут видав не я, а по-друге мут був видан за оск. адміністрації (0:00-0:30) ((Нажаль програма не записала мій мікрофон))
По-перше, там видно що це не навмисно, в поліції всі машини дуже різкі, я хотів перед ним стати, по-друге, де тут NonRP дії в тому що я стрельнув пару раз в повітря з водійського місця?Це були попереджувальні, та і якщо в вашій системі можна стріляти з водійського місця, то хіба я винен в цьому?Хіба в реальному житті поліцейські не можуть стреляти з водійського місця, так можливо якщо в них немає руки, але в мене наче є

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
По-перше, там видно що це не навмисно, в поліції всі машини дуже різкі, я хотів перед ним стати, по-друге, де тут NonRP дії в тому що я стрельнув пару раз в повітря з водійського місця?Це були попереджувальні, та і якщо в вашій системі можна стріляти з водійського місця, то хіба я винен в цьому?Хіба в реальному житті поліцейські не можуть стреляти з водійського місця, так можливо якщо в них немає руки, але в мене наче є
На відео видно як ви кружляли навколо нього щоб протаранити. Ви розігналися і не питалися зупинитись, це видно, тому що слідів та звуку гальмування на відео нема. У водіїв у реальному житті є спеціальні зменшенні автомати без прикладу, а ви стріляли з М4 який важить приблизно 3.5 кг. Як ви думаєте, людина зможе тримати автомат М4 однією рукою при швидкості 150 км/год та ще й стріляти і при цьому стежити за дорогою?

Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
Там було не тільки це слово, а ще ви крім мене обізвали іншу людину яка була з вами в КПЗ
На відео видно як ви кружляли навколо нього щоб протаранити. Ви розігналися і не питалися зупинитись, це видно, тому що слідів та звуку гальмування на відео нема. У водіїв у реальному житті є спеціальні зменшенні автомати без прикладу, а ви стріляли з М4 який важить приблизно 3.5 кг. Як ви думаєте, людина зможе тримати автомат М4 однією рукою при швидкості 150 км/год та ще й стріляти і при цьому стежити за дорогою?
А тепер прокиньтесь, і подивіться відео ще раз, і покажіть де я спеціально розігнався, щоб задавити його. Мені не було потрібно давити його, адже тоді він міг би померти і ми би його не затримали. І так, я би зміг тримати автомат 3.5 кг, я ж не інвалід, я тримав, та стріляв з автомата схожого типу, тому знаю що говорю, та й нащо ви додавали можливість стріляти з місця водія, якщо ви кажете що це НонРП?До чого тут образи АДМІНІСТРАЦІЇ, і якийсь челік, який заважав спілкуватися?Так я був знервований вже, і чувак який навмисно мене бісив, добився свого. Але як це відноситься до бану на 5 днів за образи адміністрації?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі