- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,963
- Реакції
- 10,051
- Бали
- 253
Ваш ігровий нік: Андрій Блащина
Ігровий нік адміністратора: Максим Деревлюк
Суть скарги: Відмова в ЖБ
На відео видно як АФК стоїть СБУ в кабінеті по формі вже не понятно скільки часу
На що відповіть Максим Деревлюк "На рахунок AFK зі сторони лідера, я вам нагадую що воно на проекті не заборонено, бувають різні ситуації в яких людина може стати в АФК по поважним причинам"
В правилах чітко сказано-----
4.23. Заборонено перебувати в АФК без паузи, або використовувати Anti-AFK у фракції. У разі порушення цього правила, адміністратор має право звільнити вас із фракції, або зовсім видати попередження на обліковий запис.
Тайм-код: 3.41 Дмитро Кущовка
Дальше на відео видно як я через відігровку відмичкою відкрив КПЗ
Тайм-код: 5.52 Відмичкою відкрив кпз
На що відповіть Максим Деревлюк "А ваші відігравання з взломом замка КПЗ, являється відіграваннями на свою користь, в таким чином неможливо вибратися з КПЗ"
В яку свою cтороно. якщо це було через команду /try і випало що вдало
Ігровий нік адміністратора: Максим Деревлюк
Суть скарги: Відмова в ЖБ
На відео видно як АФК стоїть СБУ в кабінеті по формі вже не понятно скільки часу
На що відповіть Максим Деревлюк "На рахунок AFK зі сторони лідера, я вам нагадую що воно на проекті не заборонено, бувають різні ситуації в яких людина може стати в АФК по поважним причинам"
В правилах чітко сказано-----
4.23. Заборонено перебувати в АФК без паузи, або використовувати Anti-AFK у фракції. У разі порушення цього правила, адміністратор має право звільнити вас із фракції, або зовсім видати попередження на обліковий запис.
Тайм-код: 3.41 Дмитро Кущовка
Дальше на відео видно як я через відігровку відмичкою відкрив КПЗ
Тайм-код: 5.52 Відмичкою відкрив кпз
На що відповіть Максим Деревлюк "А ваші відігравання з взломом замка КПЗ, являється відіграваннями на свою користь, в таким чином неможливо вибратися з КПЗ"
В яку свою cтороно. якщо це було через команду /try і випало що вдало