Ілон Маск
Геній. Плейбой. Філантроп.
- Реєстрування
- 2 Сер 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 38
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Лея Мореззі
- Особистий нікнейм: Ілон Маск
- Суть скарги: На мене була складена скарга , після якої мені видали покарання у вигляді бану на 3 дні за оск. Так ось прошу ознайомитись з моєю РП біографією, в якій чітко розписаний тип характеру мого персонажу, і що кожний вислів був зіграний за персонажа, мат НЕ ЗАБОРОНЕНИЙ, я гравець з негативний рейтингом, і вся моя поведінка пояснюється простим реченням - "Я поганий!" і це прописано в моїй біографії. Інформація переплиталась з ООС чатом, в якому я на емоціях, дійсно важаючи, що фракція НПУ Х, це просто збрід обіжених на життя та людей нелюдей. А стосовно перетягування РП у свій бік: 1) я не почув його відігровку в навушники; 2) я почав відігрувати в чат, тому можна було зрозуміти, що потрібно теж відігровку в чат, а не тупе "взяв під руки людину", ви серйозно?! в мене вогнепальне поранення!!! Яке під руку? Тоді черговий раз мої слова мають місце бути НПУ Х не знають Правил надання першої медичної допомоги! І це керівний склад, що можна тоді казати за рижиків? Ця ситуація явний признак відсутності об'єктивності в розборі конфлікту адміністраторм Лея Мореззі, тому прошу розглянути враховуючи всі фактори, та не закривати вуха, коли мене самі НПУшники провокують на оск! Та вимагаю негайного разбану! А з адміністратором провести роз'яснювальну розмову, на тему об'єктивність! Бо 1) перетягування РП процесу не було; 2) всі нецензурні вислови не заборонені правилами проекту, і тим паче підкріплені моєю РП біографією; Додатково, оскільки я людина, яка в значному розмірі підтримує проект фінансово, вимагаю компенсацію за злочинне перевищення владних повноважень, розмір якої ми можемо обсудити.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 26/11/2023