Відмовлено Лея Мореззі // Оскарження видачі покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілон Маск

Геній. Плейбой. Філантроп.
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
47
Реакції
38
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Лея Мореззі
  2. Особистий нікнейм: Ілон Маск
  3. Суть скарги: На мене була складена скарга , після якої мені видали покарання у вигляді бану на 3 дні за оск. Так ось прошу ознайомитись з моєю РП біографією, в якій чітко розписаний тип характеру мого персонажу, і що кожний вислів був зіграний за персонажа, мат НЕ ЗАБОРОНЕНИЙ, я гравець з негативний рейтингом, і вся моя поведінка пояснюється простим реченням - "Я поганий!" і це прописано в моїй біографії. Інформація переплиталась з ООС чатом, в якому я на емоціях, дійсно важаючи, що фракція НПУ Х, це просто збрід обіжених на життя та людей нелюдей. А стосовно перетягування РП у свій бік: 1) я не почув його відігровку в навушники; 2) я почав відігрувати в чат, тому можна було зрозуміти, що потрібно теж відігровку в чат, а не тупе "взяв під руки людину", ви серйозно?! в мене вогнепальне поранення!!! Яке під руку? Тоді черговий раз мої слова мають місце бути НПУ Х не знають Правил надання першої медичної допомоги! І це керівний склад, що можна тоді казати за рижиків? Ця ситуація явний признак відсутності об'єктивності в розборі конфлікту адміністраторм Лея Мореззі, тому прошу розглянути враховуючи всі фактори, та не закривати вуха, коли мене самі НПУшники провокують на оск! Та вимагаю негайного разбану! А з адміністратором провести роз'яснювальну розмову, на тему об'єктивність! Бо 1) перетягування РП процесу не було; 2) всі нецензурні вислови не заборонені правилами проекту, і тим паче підкріплені моєю РП біографією; Додатково, оскільки я людина, яка в значному розмірі підтримує проект фінансово, вимагаю компенсацію за злочинне перевищення владних повноважень, розмір якої ми можемо обсудити.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 26/11/2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно.
Ваша біографія не працює на оффтоп чат, де Ви і ображали гравців.
Я б за такі образи дав би покарання більше.
З іншими виданими покараннями згоден.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі