Відмовлено Лоуренс Дракс 3732 | Амністія | зняття блокування серійника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренс Дракс

Draks | 01 server
Реєстрування
9 Тра 2026
Дописи
14
Реакції
4
Бали
5
  1. Ваш нікнейм: Лоуренс Дракс 3732
  2. Нікнейм адміністратора: -
  3. Суть скарги: Я хочу щиро звернутися з вибаченням та проханням переглянути покарання. Повністю визнаю свою провину та розумію, що припустився серйозної помилки. Мені знайомий дав програму, яку я використав на 07 сервері для фарму внутрішньоігрових грошей. У той момент я не до кінця усвідомлював серйозність наслідків, не задумувався про те, наскільки це є порушенням правил сервера та несправедливим по відношенню до інших гравців. Зараз, після ситуації, яка склалася, я багато переосмислив і зрозумів, що використання будь-якого стороннього програмного забезпечення, навіть якщо воно здається «безневинним» або використовується не для шкоди іншим гравцям, все одно є грубим порушенням правил сервера.
    Я повністю усвідомив, що своїми діями порушив чесний баланс гри та підвів довіру адміністрації. Зараз я розумію, що жодні виправдання не змінюють факту порушення. Незалежно від причин, це був мій вибір, і я беру за нього відповідальність. Я дійсно шкодую про свій вчинок і мені соромно, що через власну необдуманість допустив таку ситуацію. Після цього випадку я зрозумів, що навіть одна помилка може призвести до серйозних наслідків, таких як блокування акаунта чи серійного номера, втрата прогресу та довіри.
    Для мене ця ситуація стала серйозним уроком. Я зрозумів, що чесна гра набагато важливіша, ніж швидкий спосіб отримати ігрову валюту чи будь-яку вигоду. Усвідомив, що подібні дії шкодять не лише мені, а й атмосфері на сервері, тому що правила існують для всіх однаково і їх потрібно поважати. Якби можна було повернути час назад, я б точно не повторив цього вчинку.
    Я не намагаюся виправдати себе або перекласти відповідальність на когось іншого. Так, програму мені дав знайомий, але рішення використати її прийняв саме я, тому повністю визнаю свою помилку та готовий понести відповідальність за свій вчинок. Водночас дуже прошу врахувати те, що я щиро усвідомив свою провину та зробив висновки. Ця ситуація стала для мене уроком, який я добре запам’ятаю.
    Я дійсно люблю цей сервер, витратив на нього багато часу, сил та емоцій. Мені прикро, що через одну дурну помилку все могло закінчитися саме так. Я зрозумів цінність чесної гри та більше не хочу ризикувати акаунтом, репутацією чи можливістю грати через подібні речі. Даю слово, що надалі гратиму виключно чесно, без будь-яких сторонніх програм, макросів чи спроб отримати перевагу нечесним шляхом.

Щиро прошу адміністрацію дати мені ще один шанс та розглянути можливість розблокування серійного номера. Я повністю визнаю свою провину, зробив висновки і дуже шкодую про те, що сталося. Сподіваюся на розуміння та можливість довести своїми подальшими діями, що подібне більше ніколи не повториться.
    4.Доказ отриманого покарання: -
    5.Дата порушення: 17.05.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана у попередній скарзі.

Скарга

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі