Розглянуто Люба Корабель, Блат СБУ та некомпетентність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Люба Корабель
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Стояв я з дівчиною коло аптеки в Дніпрі коло СБУ, приїхав екіпаж СБУ щось там поговорив поїхав, через 2 хв приїжає і починає казати до мене " Ми за вами " (Для кланівця це вже є рп причиною стрільби ) Так як нас було 2х2 пг бути не може, також коли я почав втікати діставши зброю вийшовши лице в лице проти співробітника він використовує тайзер. Після чого дівчина з якою я був почала стріляти по ним, співробітник СБУ почав забігати в ЗЗ на територію СБУ Д що вже рахується за Ухід в ЗЗ під час РП. Також використання Тайзер коли на людину націлилися зброєю рахується за ПГ. Після того як ми вбили співробітників СБУ так як вони хотіли нас заарештувати ( Шо вважається за РП причину ) адміністратор Люба Корабель відкидує в деморган по причині "DM - Вбивство без причини" без скарги на форумі. Прошу старшу адміністрію в лиці О.Галицького або ж В.Коваленко переглянути відеофіксацію працівників СБУ або ж самого Адміністратора Люби Корабель. Також прохання компенсації в кількості 5 М4 які пропали під час того як мене відкинули в деморган. Дякую за увагу і надіюся на справедливе рішення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ Видачі Так як адміністратор відкинув в нього має бути фіксація, прохання переглянути.
  5. Дата походження: 29.04.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі