Ната Келлер
Форумна геройка
- Реєстрування
- 27 Вер 2023
- Дописи
- 465
- Реакції
- 411
- Бали
- 83
- Нікнейм адміністратора: Депо
- Особистий нікнейм: Ната Келлер
- Суть скарги: спочатку адміністратор бігав по цр дивився на ціни і був шокованим, які велекі ціни. Далі вирішив з цр покікати афк людей, але у данного адміністратор фонив мікро і було непонятно що він каже, спочатку він щось казав Жекі Легенді, у якого була палатка навпроти мене, потім в чаті я побачила відповіді Легенди про інфляцію, і коли відн підбіг до мене і щось незрозуміле почав казати я нічого не відповіла, так як, як правило цей адміністратор часто торгується з гравцями на цр, і мені не хотілося робити знижку, потім він відбіг знову до палатки навпроти і щось спитав, я почула тільки фразу " Жека слиш слиш, щось таке" Потім знову підбіг до мене, сказав щось, і друге що я почула ната і далі незрозуміло що, але напевно ті 2 останні фрази що він сказав, то було питання чи тут я. Бо після цього я опинилася на вокзалі в Дніпрі. Данний адміністратор поводить себе, як звичайний гравець, тому після ситуації зі скаргою на Тома Клайпа, коли він заступився за Соломію Крушельницьку, і потрапив в мут, коли данний адміністратор після відмови в знижці стояв і приставав до дівчині, кидая незрозумілі аргументи, все щоб вибити знижку. Вибачте, але мені не хотілося розмовляти з цією людиною, бо шайба адміністратора не дає право на знижку. Коли я прописала респавн і після больки викликала адміністратора, він мені нагрубив і сказав, що інформацію про те, що мені писати в чат, я маю писати в офтоповий чат, тобто адміністратор не знає, що він нон рп персонаж і для нього не існує офтопового чату, я маю право свої запитання і інформацію в спілкуванні з адміністратором писати в загальний чат. І далі просто написав Приємної гри і пішов, я вважаю, що його відповідь, та не дослухавши мою відповідь зникання, це неповага до гравців. Ну який офтоповий чат? Чому інші адміністратори питають чи можу я вам ще допомогти, чи кажуть якщо ви вважаєте, що я роблю щось неправильно звертайтесь на форум, але тут просто кікнув з цр, нагрубив, і просто зник. Після 2 репорта на питання де він і куди дівся, поступила просто відповідь "Вітаю, працювати" І все, звісно людина не прийшла в другий раз.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга від Тома Клайпа https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Майк-Депо-Не-згідний-з-покаранням.167111/ відео розмови з адміністратором з тайм кодами ( 1:43 ) груба відповідь про те, що я маю писати в офтоп чат ( 2:19 ) просто пішов не дослухав і не відповів нічого змістовного ( 05:05 ) відповів на другий репорт
- Дата походження: 15.05.24