Відмовлено Макогон\\ невірно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
60
Реакції
48
Бали
23
Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон #6761715
Особистий нікнейм: Кирило Наливайко #6769020

Суть скарги:
Гравець із союзного клану бився разом із НПУшником. Я просто зупинився подивитися, але НПУшник почав атакувати мене. Я допоміг його знищити, а адміністратор Макогон видав мені покарання за FD in GZ. У момент, коли я викликав його в репорт, він відправив мене сюди. Прошу переглянути його докази та уточнити, чи було з мого боку порушення.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
Дата події: 03.02.2025 17:17

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,325
Реакції
5,067
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно.
Згідно даних правил:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено.
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі