Відмовлено Максим Плехем//Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
Глава перша
Початок

Народився Максим у звичайній родині на заході країни, у маленькому містечку.
У 4 роки пішов у садочок де знайшов перших друзів, кращим з яких став Денис.
Разом вони пішли на заняття з футболу. Час проходив , а дружба все міцнішала.
Жив Денис на сусідній вулиці, тож проблем з ходінням в гості не було.
Проводили майже весь час ми на вулиці, а саме на спортивному майданчику.

Переглянути вкладення

З ним мені завжди було весело.

Глава друга
Школа

У 7років ми пішли у школу. Я був високого росту , худий, з чорним волоссям та карими очима, як у мами. Я вчився на відмінно , а друг ні, але це не заважало дружити.
Через деякий час у нас з'явився третій кращий друг, але я розумів, що вони більше проводять часу без мене.
Я почав помічати , що вони ходять один до одного в гості, а мене не звуть, тоді я відчув сильне розчарування.
Я пробував звати їх до себе, але з цього нічого не виходило, тоді я теж вирішив знайти собі друга.
Новим другом став Данило. Віком він був , як і я, високого зросту, сильний, блондин з добрими очима.
Він і справді був добрим, але водився з "крутими". Після 6 класу ми почали багато гуляти, в основному терлися на скейт парках.
У восьмому класі його сім'я переїхала жити за кордон. Це вже був 2 хороший друг , якого я втратив.

Переглянути вкладення

Глава третя
Великі зміни

Після закінчення 8 класу я не знав , що мені робити. Наступив липень, я зробив один з найважливіших кроків у житті.
25серпня , я стою перед обласним ліцеєм , в який збираюся поступити. Я думав ,що моє серце зараз вискочить, такий тиск. Я захожу у школу,йду по довгому коридорі, переживання стають ще більші. Захожу у клас, нам роздають листки та завдання. Я хотів попасти у фізико-математичний клас, то здавав математику та фізику.
З математикою у мене проблем не було, але фізику я закінчив минулий рік на 6 балів. Літня підготовка у репетиторів дала про себе знати, здав я майже на відмінно, пройшов психологічний тест і чекав. Чекати було пів години, але вони здавалися мені годинами, навіть заспокійливе не допомогло. Допоміг мені позбутися переживань батько, він вивів мене на вулицю та просто ходив кругами, навколо школи , говорячи зі мною. І ось час 13:00, я захожу до ліцею, на зустріч виходить мама тримаючи мій результат, я пройшов. Мені не вірилося, було 2місця, а охочих 8.
Я пройшов...

Переглянути вкладення
Глава четверта
Перші перемоги

У 8 класі з фізики у мене було 6 балів, а тепер через пів року , я сидів на обласній олімпіаді.
Нам принесли завдання, здавалося , що вирішення такому немає, але через 4години я здав завдання.
Друге місце... Я був настільки щасливим, я стільки вивчив.
Новий клас був дружнім, що зробило мені ще легше знайти друзів.
У цьому році я йшов на відмінно. Зимою коли почалися канікули я пішов на заняття з ММА. Через пів року коли я приніс звільнення по причині підготовки до змагань, у однокласників були "квадратні" очі. Це було прекрасне відчуття. На змаганнях я зайняв призове місце. Усе йшло добре, але був у класі 1 хлопець з яким по початку я дуже здружився, але потім сильно почав ворогувати. На щастя його вигнали з ліцею через оцінки, я нічого для цього не робив,але мав відчуття переможця. Усі старалися вчитися, бо у нас за оцінки в табелі нище 7 виганяли з закладу, а повернутися назад у школу через те, що не справився мабуть найгірше відчуття у світі.
Переглянути вкладення

Глава п'ята
Доросле життя

Останніми роками я вже готував себе, що треба буде швидко подорослішати після закінчення ліцею. Я хотів швидко змінитися, щоб щось доказати батькам та знайомим. Ось мені стало 18, ліцей закінчив золотою медалею та отримав запрошення у хороші університети. Найбільше мені сподобався фізико-математичний у Харькові, куди я і поступив. З футболом, ММА, друзями пришлося попрощатися. На душі було і задоволення , і сум. Вчився я добре,навіть отримував стипендію,але приходилося додатково працювати , щоб були гроші. Створив із своїм старшим знайомим інтернет магазин техніки, по більшій частині за його гроші, бо він був із богатої сім'ї. З цього був хороший підробіток, якого вистачало на життя. Потім він захотів зробити кафешку. Гроші зароблені на техніці вклали та зробили кафешку у центрі міста. Через деякий час він мені запропунував заплатити гроші , щоб залишитися власником самом,я погодився. Закінчивши університет, я пішов на роботу не за своїм профілем, тепер я працював у рекрутинговій компанії. Моя задача була ставити на посади в інших компаніях підходящу людину, проводити співбесіди. Через таку роботу я відчував огиду до себе, я відчував , що посмішки до мене були фальшиві, лише щоб сподобатися мені.
Через 2місяці мене підвищили до заступника начальника вітділку.
І тут до мене почали ще більше підлизуватися, від чого я себе відчував жахливо.

Переглянути вкладення

Глава шоста
Спуск у кар'єрі

Я почав підозрювати начальника у продажі посад. Я знайшов людину , яка по резюме не дуже підходила на посаду директора , на якого подавалася, а потім з'ясував , що його звільнили через 2тижні. Я розповів про це деректору прямо на зібрані , де був і той начальник, звісно це було не все , що я мав на нього.
Деректор сказав зайти потім до нього в кабінет. Коли всі виходили з зали я не міг витримати поглядів людей. Я зайшов до деректора. Думав він захоче мене ще раз послухати, але він просто накричав, бо не було прямих доказів,я поступив я дурень розказавши. Я пішов з роботи раніше чим завжди,а потім взяв відпустку на тиждень. У мене була депресія, "тепер мене будуть супроводжувати косі погляди" ,"я не витримаю" ,"для чого я це сказав". Я не витримав такого тиску та звільнився. Ще побувши тиждень у стражданнях я поїхав до батьків. Весь час хотів їм доказати, хотів бути подалі від знайомих, відчувати владу, а тепер лише ласку батьків. Я провів більш ніж пів року у роздавленому стані.
Переглянути вкладення

Глава сьома
Новий подих

Мені було вже за 30, вік коли люди вже не хочуть змін, але це не про мене. Раптом з'явилося бажання зловити усіх злочинців, які збагачуються за рахунок простих людей. Мене прийняли у НПУ, але я був просто рядовий, але я був готовий потерпіти. Через декілька місяців я був Капралом. Мені подобалося працювати, що мабуть бачили старші за званням. Мною керувало бажання помсти, всім гнилим людям. Одного разу при патрулюванні мене підстрелили, але напарник мені надав першу допомогу. Вийшовши з лікарняного , я вспів попрацювати 3тижні , після чого отримав поздоровлення, я став Сержантом.
Переглянути вкладення

Глава восьма
Сім'я

У мене були хороші батьки, які завжди підтримували мене. Ще раніше я зустрів дівчину мрії, з якою чудово себе відчував. Ми чекали дитину . Я спокіно працював, побічно заробляючи гроші в інтернеті. Усе було добре, але я прагнув отримати високу посаду.

Переглянути вкладення

Артем Реалтін

чсник проекта
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
215
Реакції
59
Бали
28
Для вас створена така тема - клац (клікабельно). Характер вашого персонажа настільки слабо розписаний, що серед тексту його майже не роздивитись.
Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі