Зачинено Максим Чубай | Блат+Невірний вердикт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98

1. Нікнейм адміністратора: Максим Чубай (ЗГС Неоф.)
2. Особистий нікнейм: Андрій Франко (Євген Антонюк)
3. Суть скарги: Я подав скаргу на гравців неофційних організацій аргументуючи це DM та NonRP Діями,даний адміністратор не видав їм покарання а видав покарання лише мені: Мут за МГ хоча я говорив оффтопом там на відео це чути+ NonRP Дії (тут вже згоден справедливо) але покарання для гравців які постійно лізуть на НПУ і заважають РП процесу не було надано,я вважаю це блатом,адже гравці втрутилися в РП+ NonRP Дії (не відіграли зброю) так завжди винні поліцейські які ні до кого не лізли але мають сидіти вони. ГС та ЗГС неоф. прошу зробити для кланів умови РП так як постійне втручання в РП провокація особливо НПУ та СБУ це не є нормально.Ми теж гравці які просто хочуть пограти та поспілкуватися,а не тулитися з кланами бо вони не дають змоги нормально пограти
4. Доказ видачі покарання: Даю посилання на скаргу,там всі докази є
(скриншот/відео): ТИЦЬ
5. Дата походження: 17.03.2023​

Максим Чубай

Північна Україна | Владика неоф
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
1,443
Реакції
239
Бали
148
Вітаю, думаю в реальному житті після того, як людина получила контузію від тайзера їй не всаджують обойву калаша, після чого знову вдаряють тайзером.

Очікуйте відповіді від старшої адміністрації.

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
Вітаю, думаю в реальному житті після того, як людина получила контузію від тайзера їй не всаджують обойву калаша, після чого знову вдаряють тайзером.

Очікуйте відповіді від старшої адміністрації.
На рахунок цього я відповів що справедливо,але гравці неоф. теж вчинили порушення,а їх ви не покарали

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі