Відмовлено Максім Романюк // BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
6
Бали
3
Дитинство

1691521269077.png

Максім Романюк. Народився в області Харків. Мій батько був алкоголіком. Моя мама була обычной хазяйкою. Коли я народився в 2000/13/07. Мій батько був не дуже рад. Бо він хотів дівчинку. Коли мені було один рік. Моя мама пішла в магазін. Щоб купить тортик. А мій батько. Був вже пяний. А я спав. мій батько пішов в кухну. И взяв нож. І пішов в спалню. (я спав с батьками) хотів вже вонзить нож в мене. Але моя мама спіла прийди домой. Та моя мама побачила, що він стое з ножом. Моя мама совсей сили. почала бігти. щоб спасть мене. І вбігла в мого батько. І мій батько. отлетел в стену. Да потерял сознание. Моя мама взяла мене на руки. Да вибігла з дому. И ми ночували. на вулиці. Цілую неділю. Коли ми з мамою пришлі домой .Моя мама сказала ультиматом. До батько. Если не перестанеш пить алкоголь. И не найдеш роботу. То ми з максімом. просаємо тебе після чого пройшов місяць і все наладелось мій батько роботає електриком и перестал пить алкогол и я в садочку.

юніст

1691521247954.png

Я перевівся, в школу в 7 років. Я учився на 5. Мене любили всі вчителя.Но до 9 років, все було добре до момент, коли до нас перевівся новенький звати Єво Вадим Кривий, Ево батько був генералом поліцій. Ево боялись всі коли. Вадим почув що я отлицник. До він почав обижать мене. Обзивати потаніком лохом. Даже Було що до драк доходило але я не можу нече зробить. Бо Ево батько був генералом. після 2009/20/03 Моя ціль була стать сбушником. 2010/5/1 Помер мій батько. Як це було. Я на радостях. Пішов дамой по я получил 5 В дневник. Захожу я дамой ДА бачу мою маму. На стуле а мама плаче. Я підійшов до мами и сказал що сталось? тво....... твой батько ... вмер ево застрель банд-іди я тоже почав плакать. в 17 років мою маму сбил гелик насмерть коли я че побачив я хотів покончить життя але передумав и сказав я тебе найду сволода через місець мене вигнали з школи да адому я був бомжом. в 18 років я пійшов в сбу академія

Доросле життя Глава 1

1691521311225.png

я вийшов з академій. все було прекрасно. До одного моментна. 2023/07/13 Я спіймав Вадіма Кривий. за продаж нелегально. зброє я Єво. сам ловил. в одіночку. потом Состоялся. суд

Доросле життя глава 2

1691521215254.png

Состоялся суд проти Проти Вадима. Ево Батько тоже пришов замень адвоката. я сказал суді я спіймав вадіма за продаж. зброю нелегалнои все за фіксірувал на боді камеру. я передав відео суді. вадим сказал суді. це був не я це просто людина яка похоже. На мене и. В суді вий-грав. Вадим я подумав. чого він вий-грав. в суді. після суда я прийшов обратно. Но до камер и подивився що вадім дав 100 к гривен. За то що вадім вийграє

Доросле життя глава 3

Я незнав що. Генерал сбу тоже був в суді і коли я прийшов. В сбу. Генерал сказав ултьматом. Чи ти зараз уходиш. Чи ти остаєся без зарплата навсегда я взяв второй варианть. чого по. Мене вже не куди не .Візмуть иза вадима. І в мене був. Вибор. Біди на роботу толька без зарплати или буди бомжом.

наші дні

1691521183359.png

Я затримал одного депутата. Який який продавав наркодікі я его затрималь. Він сказав може якось договоримся. Я резко вспонил слова генерала. И сказав ну давай. Так и я почав брать хабари білше и білше.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, біографія написана неграмотно.
Відмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі