Розглянуто Макс Власюк/масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
159
Реакції
18
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Макс Власюк
  2. Особистий нікнейм: Антон Зинюк
  3. Суть скарги: Побіг на мене з тайзером коли я був з м4, не представився поки я не сказав, не зачитав права та не на дав адвоката.
  4. Докази (скріншот/відео): ТИК
    1. 0:00 - 0:12- затримав не давши попередження.
    2. 0:50 - 1:00- затримав коли я на нього навів м4.
    3. 2:20 - 2:30- представився тільки тоді коли я йому сказав.
    4. 3:20 - не надав адвоката якого я просив.
    Також за весь час за тримання не зачитав мої права та не назвав причину по які мене затримали та по які просять паспорт, не представився поки я не запитав.
  5. Дата порушення: 14.08.2023

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Вітаю!
Прошу адміністрацію зауважити на те що даний гравець водить вас в обман а саме
Тайм код його відео 00:00 по 00:10 чітко чути як я попросив даного гравця покинути тереторію саме чому так як до нас приїхала мерія дніпра на перевірку особового складу після чого він начав провокувати гравців ставав до сторою
Також тайм код 00:15 по 00:20 чітко чути як гравець каже що він покидав тереторію но він далі продовжував стояти в анімації
Також даний громадянин говорить що я його без попередження затримав но йому було надано попердження що він проігнорував та я його не затримував одягнув кайданки щоб вивести за межі НПУ так як в нас проходив стрій з представниками мерії

Також на тайм коді 00:50 по 1:00 чітко видно що людина діставала зброю і встиг дістати тайзер та використати його на злочинця
Тайм код 1:48 чітко чути я гравець каже що він майже начав стриляти але не начав так як скоріш зреагував на нього недумаю що тут було порушено правило ПГ
На рахунок Адвоката так як вас вже були статі ти ви знаходились у рошуку вам адвокат по тих статям не поміг

Підполковник НПУ Дніпра
Гарного дня!
Якщо потрібно відео з боді камери можу теж надати!

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Відео від мене
тайм код
00:00 по 00:25 відігровка

Олександр Педан 💎

Генерал Державної служби Надзвичайних ситуацій💎
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
197
Реакції
263
Бали
108
Бажаю здоров'я!
Я є діючим Генералом Національної поліції м. Дніпро!
Шановний Антон Зинюк Ви надайте відео фіксацію де ви провукували цілий стрій із 10 людей, дана особа веде всіх в оману оскільки дана особа із зброєю руках стояла і не покидала червону зону на,що Максим Власюк зробив 3 зауваження та як можно побачити фіксацію є тільки відео як Антон Звинюк втікає!

Порушень від свого підлеглого я не бачив! Можу сказати те,що адвокат Вам і не потрібний так як у Вас були проблеми із законом раніше,прошу Вас наступого разу не провокувати і не заважати!

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, оголошую вердикт:
Не бачу порушень зі сторони гравця: працівник тримав тайзер в руці перед тим як ви відіграли автомат, та міг оперативно зреагувати на прицілення автоматом, так як працівник є високого рангу. Також відігровки тайзера присутні.

Ви будете покарані за: PG(jail 60хв)
Не думаю що ви в реальному житті будете з розшуком бігати перед строєм правоохоронців.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі