Відмовлено Макс Херсонський\ для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Бурлака

Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
4 Бер 2025
Дописи
105
Реакції
38
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Херсонський
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Суєтолог, 52401
  3. Суть скарги:
    Вітаю ЗГА або ГА даний адміністратор почав предвзято ставитись. Стосовно мого останнього покарання до мене він помилився. Вся ситуація була така я зупинився перед нпацівником нпу ,коли вони забрали авто на площадку. Сівши до нього я запитував чому він краде чужі авто? Потім колия приїхав до кінцевої зупинки я вийшов з авто і чекав нпу-шника стоявши біля шлагбауна і був покараний даним адміністратором. Коли я викликав його у репорт запитати який таран я робивши стоявши біля шлагбауна він сказав пишіть скаргу на форум. Прошу Вас я старшу адміністрацію переглянути відео даного адміністратора по якому він мене "відкинув". Бо рахую що це було не відповідно до дії і роботи адміністрації, тобто порушень з моєї сторони не було. Складається враження що даний адміністратор блатує гравцеві не один раз.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:07.05.2025

Вкладення

• bda424de-e82d-44dc-88e8-c8a6a988bd6e.jpg
    bda424de-e82d-44dc-88e8-c8a6a988bd6e.jpg
    379.7 Кб · Перегляди: 45

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Якраз коли працівник НПУ їхав у напрямку штрафмайданчику, Ви, перебуваючи за кермом мотоцикла спеціально підбили евакуатор - саме за цю ситуацію Ви отримали покарання "Навмисний таран". Щодо дій працівника НПУ - слідкуючими буде запрошено відеодокази у даного гравця, задля перевірки, чи дійсно авто було евакуйовано без причини.

Адміністратор видав покарання вірно, упередженості у рішенні немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі