Відмовлено Марк Бакулін/несправедливий бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора:Марк Бакулін

2. Особистий нікнейм:Богдя Нікітін

3. Суть скарги:Мене заблокували за Обман Адміністрації але я не вважаю що я обдурив адміністрацію скаргу за обман Адміністрації на мене виклав Нікіта Іванович,хоча я виклав фрапс як він і його соклановці вбили мого соклана але до цего я не бачив і не встиг бо не бачив засняти те як їхній клан самооборонявся і тут я виклав можна так сказати не повний фрапс і їхній соклановець добре підмітив під скаргою тут не фулл фрапс далі Василь Худан Адміністратор сказав якщо в вас є відео яке вас може виправдати або ще щось що може виправдати то скидайте также їхній соклана скинув якийсь скріншот який їх невиправдав і вони були покаранні згідно правила серверу але як оказалось в їхнього соклана було відео виравдання яке могло тоді їх виправдати але вони цього не зробили і потім через два дні врешті їх соклан Нікіта Іванович скидує відео оправдання і з постраждалої сторони виставляє мене шахраєм і пише що я обманув Адміністрацію хоча Адміністратор Василь Худан попросив відео доказ для вашого виправдання вони його нескинули чого незрозуміло хоча навіть якщо немалий змоги Нікіта Іванович міг виставити скаргу з відео виправданням і неписати що я обдурив адміністрацію хоча він сам не мав час щоб в той момент коли Василь Худан попросив відео доказ виправдання і міг просто написати скаргу щоб розбанили і все

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):тиць

5. Дата походження:31.12.2022

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, я побачив ваші докази в скарзі яку подивився пан Худан та те відео яке прикріпив Нікіта Іванович, в скарзі ви вказали що було ДМ зз тобто вбивство без вагомої причини, вагома причина була захист життя свого та своїх сокланів, що прописано в правилах форуму, дозволено відкривати погонь у відповідь і в ситуації винен буде хто перший відкрив вогонь, ви обрізали відео не потрібному для вас моменті де ви вигородили свого гравця, що привело до покарання двох не винних гравців, вважаю видав покарання вірно, очікуйте відповідь від ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі