Розглянуто Марк Добрий/СБУ Х

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
  1. Нікнейм гравця:Марк Добрий
  2. Особистий нікнейм:Анна Мерссі
  3. Суть скарги:Мене затримали за підозрою в орієнтуванні.Як це підозра??(Я подився на людину,в неї на лобі пише вона в орієнтуванні)Навіть якшо вони почали мене підозрювати вони започатку повинні перевірити документи не в віділку а на місці,якби вони приїхали і сказати ви затриманні за підозрою в орієнтуванні ?.Розберемо ситуацію далі тайм код 00:35 спочатку причина затримання гориться,поім вже читається міранда,спочатку виглядало як викрадення ?00:45 ще незнаючи чи я в розшуку чи в орієнтуванні вже кажуть шо я немаю права на адвоката2:15 де зброя з якої я стріляла?Де я стріляла?Якшо навіть була перестрілка перед цим ,то я була на далекій відстані з якої люди не могли побачити моє обличчя.Звідки вони знають шо я по комусь стріляла?це вже нон рп,4:43
  4. Стаття 3.6 напад на цивільного?Де в моїх діях був напад?чи це шо захтів то видав?5:27
  5. -За що було затримано громадянку?
  6. -За підозру?Яка підозра що це таке підозра?Вбивала людей?Зберігала зброю?Які причини так думати?
  7. Прошу розглянути ситуацію,та справедливо оцінити ситуацію
  8. Докази (скріншот/відео):
  9. Дата порушення:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю шановний гравець розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Гравець Ана Красива 408 отримує покарання згідно правил DM in ZZ =/jail 240
Гравець Марк Добрий отримує покарання згідно правил NonRP Drive /jail 15 також з гравце буде проведена бесіда та він отримує покарання на розсуд лідера

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі