Розглянуто Мартін Морган//Неадекватність Тільки для Керівника!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
643
Реакції
397
Бали
123
Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
Особистий нікнейм: Андрій Соколовський
Суть скарги: Видав чорний список МВС назавжди по причині то що я якоби щось порушив,хоча я тільки написав в телеграм каналі що не фракція а цирк, обгрунтую це тим що Мартін Морган добавив якогось свого знайомого в группу у котрого було на аватарці ру**кая фотка, коли я це спитав типо навіщо він сказав що не баче порушень + потім було написано моє повідомлення + невірне видача чс, видав чс назавжди за мале порушення + додав ще що порушення статуту+ хоча я написав тільки щось в гру
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): перегляньте чс фракцій+ запросить докази у даного адміністратора
Дата походження: 10.07.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, фактори, які вплинули на зняття це : незрозуміла поведінка у чаті фракції ( Ви почали проявляти негатив у сторону працівника за аватарку, яка не несе за собою натяків на розпал міжнаціональної ворожнечі, або тому подібне, це звичайне фото з автівками з інтернет ресурсів + негативні вислови щодо фракції, що для підполковника неприпустимо, як мінімум задумайтесь, який приклад Ви в той момент подавали молодшому складу), не бажання вкладатись у розвиток фракції ( при запитах слідкуючого вплинути на збільшення кількості особового складу Ви відповідали, що займатись цим не будете), в цілому думка особового складу поліції про Вас за малий час перебування склалась негативна, на Вас неодноразово приходили скарги про те, що Ви перешкоджаєте роботі, ні за що до працівників докопувались тощо. Також додам, що після зняття Ви провокуєте та збираєте людей на спрямований DM у сторону працівників НПУ, даєте гравцям за це кошти, підтримуєте порушення правил на сервері.
Згідно цього можемо зробити висновок, що з фракції звільнено Вас згідно правил та на розсуд лідера ( наразі слідкуючого, так як лідера немає), до фракції вони мають право Вас не взяти через дії, які були з Вашої сторони. Щодо чорного списку фракцій назавжди ГС Державних організацій рішення передивиться та змінить, але у фракції НПУ до Вас більше довіри немає.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі