Розглянуто "Марія Мілз" / "ДМ.РК. Нонрп"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Марія Мілз
2. Особистий нікнейм: Антон Гаращенко
3. Клан порушника: ТОХІС
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ні
5. Суть скарги: марія проїхали по зустрічній полосі після чого була розпочата погоня в 00.56 Марія була мною нейтралізована, в 3.03 вона повернулась на місце смерті та почала по мені стріляти 7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини та 7.19. "RK" - Repeat Kill - Вбивство гравцем якого щойно вбив інший гравець на тому самому місці, де сталося вбивство а також Навмистне вбивство одного і того ж ігрока без IC причини та поки не пройшло 15 хвилин та Вбивство гравця в помсту за вбивство, а також в обидвах випадках не відіграла зброю
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 08.06.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
Вибачаюсь за втручання, але я не міг обійти цю скаргу так як вона написана на мого соклановця.
1. DM це нанесення шкоди БЕЗ ІС-причини, в данному випадку ІС-причина була, у даного гравця є статті та зброя, ви влаштували погоню за нею, не у зеленій зоні вона мала право відкривати вогонь по вам.
2.RK не бачу тому що вона могла їхати в ту сторону по своїм справам але ви знову зупинили її на мосту
3. Ну а ти навмисно стояв на мосту щоб почати погоню за нею та в випадку чого засадить її в тюрму ( тоїсть приходжу до висновку що ти знову почав ображатись на наш клан)
Шановний, скарга поданна не на вас, будь ласка не втручайтесь буде скарга на вас будете давати свою відповідь та коментарі

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю,
на 3:03 гравець був далеко від того місця де ви його вбили, тому не підпадає на правило про RK.

Марія Мілз отримає покарання згідно правил :
NonRP дії - (/jail 60 - 120 хвилин.)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі