Матвій Топерів
Козак
Частина 1.Військове виховання.
Матвій Топеров - народився теплого осіннього дня - 27 Жовтня.Син генерала ЗСУ виріс у воєнному містечку неподалік Кривого Рогу.Його батько - Олександр був досвідченим воякою, яка пережила декілька війн, за що й отримала погони генерала армії.А мати - Марія була воєнною медсестрою.При афганській війні батько отримав поранення та попав у госпіталь, де й познайомився з моєю мамою.Життя в моєму дитинстві було складне.Військове виховання впливло на характер Матвія - він зненавидів свого батька ще у 5 років.
- Купи мені цю машинку, тато!
- Нічого тобі іграшками гратися, іди краще в домі приберись.
- (*В думках Матвія*) ну чого ж він такий злий!
Лише мама могла допомогти синові подолати перешкоди, вона завжди підтримувала Матвія та таємно купувала йому іграшки.Час йшов - Матвій поступив у військову школу, де провчився 9 років.У школі Матвій зміг знайти друзів, які часто його підтримували та розуміли , як йому тяжко з таким батьком.Коли відбувалися вечірки у друзів Матвія його батько казав: "Нічого по вечірках ходити, краще картоплю іди чисть!".Пройшло 9 років - він закінчує військову школу та батько відправляє Матвія у....
Частина 2.Військова практика.Підготовка плану.
Батько пристроює Матвія у військову частину та зразу видає звання "Лейтенанта". Основні задачі Матвія були слідкувати за обставою на території військового складу.Під час служби він знаходить друга на все життя - Остапа Великоморцева.Остап попав у армію випадково, бо виріс у бідній сім'ї, тому він вирішив піти в армію замість університету, бо батьки не могли дати грошей на універ.Вони разом могли спілкуватися на різні теми, та дружба ставала сильнішою та сильнішою.Коли їм було нічим зайнятися тихими вечорами вони сиділи на складі та розмовляли:
- Матвій, розкажи як це так, що твій батько такий злий?
-Ох, тут я сам не знаю, але я знаю одне, я йому помщуся.
Так він і вирішив помститися свому батькові, та запронував Остапу зробити аферу по викраденню військового бюджету.
Так, як Матвій був тісно зв'язаним з військовим життя - знав, де знаходиться сейф з військовим бюджетом - у кабінеті його батька.Саме тоді Матвій придумав це.........
Частина 3.Час розплати.
Гнів на батька вбивав Матвія, тому він остаточно вирішив вбити його.Матвій та Остап зустрілися біля казарми, та Матвій почав доповідати про його план.
- Остапе, ти розумієш, що ти ідеш зі мною до кінця!
Матвій Топеров - народився теплого осіннього дня - 27 Жовтня.Син генерала ЗСУ виріс у воєнному містечку неподалік Кривого Рогу.Його батько - Олександр був досвідченим воякою, яка пережила декілька війн, за що й отримала погони генерала армії.А мати - Марія була воєнною медсестрою.При афганській війні батько отримав поранення та попав у госпіталь, де й познайомився з моєю мамою.Життя в моєму дитинстві було складне.Військове виховання впливло на характер Матвія - він зненавидів свого батька ще у 5 років.
- Купи мені цю машинку, тато!
- Нічого тобі іграшками гратися, іди краще в домі приберись.
- (*В думках Матвія*) ну чого ж він такий злий!
Лише мама могла допомогти синові подолати перешкоди, вона завжди підтримувала Матвія та таємно купувала йому іграшки.Час йшов - Матвій поступив у військову школу, де провчився 9 років.У школі Матвій зміг знайти друзів, які часто його підтримували та розуміли , як йому тяжко з таким батьком.Коли відбувалися вечірки у друзів Матвія його батько казав: "Нічого по вечірках ходити, краще картоплю іди чисть!".Пройшло 9 років - він закінчує військову школу та батько відправляє Матвія у....
Частина 2.Військова практика.Підготовка плану.
Батько пристроює Матвія у військову частину та зразу видає звання "Лейтенанта". Основні задачі Матвія були слідкувати за обставою на території військового складу.Під час служби він знаходить друга на все життя - Остапа Великоморцева.Остап попав у армію випадково, бо виріс у бідній сім'ї, тому він вирішив піти в армію замість університету, бо батьки не могли дати грошей на універ.Вони разом могли спілкуватися на різні теми, та дружба ставала сильнішою та сильнішою.Коли їм було нічим зайнятися тихими вечорами вони сиділи на складі та розмовляли:
- Матвій, розкажи як це так, що твій батько такий злий?
-Ох, тут я сам не знаю, але я знаю одне, я йому помщуся.
Так він і вирішив помститися свому батькові, та запронував Остапу зробити аферу по викраденню військового бюджету.
Так, як Матвій був тісно зв'язаним з військовим життя - знав, де знаходиться сейф з військовим бюджетом - у кабінеті його батька.Саме тоді Матвій придумав це.........
Частина 3.Час розплати.
Гнів на батька вбивав Матвія, тому він остаточно вирішив вбити його.Матвій та Остап зустрілися біля казарми, та Матвій почав доповідати про його план.
- Остапе, ти розумієш, що ти ідеш зі мною до кінця!
-Звичайно,я готовий на все.
-План такий:наша задача викрасти зі сейфа, що знаходиться в кабінеті мого батька цінні військові папери, та гроші які видало держава на військові потреби.Усі 10 мільйонів будуть нашими, та ти зможеш піти навчатися в універ, бо гроші ми поділимо.
-Непогано, але розкривай усі карти, ти вб'єш свого батька?
-Так, він отримає за всі мої страждання.Перейдемо до суті.Завтра я прийду до нього в кабінет та візьму Яд, яким отрую батька та відкрию сейф, твоя задача винести усе та заховати на складі, все зрозуміло?
-Так, готовий!
Наступного ранку вони зустрілися біля офісу Генерала,та Матвій увійшов в нього.Відкривши двері Матвій бачить свого батька,та зі злостю у душі обіймає його.Під час обійму Матвій непомітно підсипає яд у стакан батька,після чого пропонує випити води.
*батько п'є воду*
- Ну розказуй,чи подобається наша служба?
-Ну впринцопі непогано,але всеж-таки я хочу покинути армію.
-Я не дам тобі цього зроообииити.........
*Батько падає зі стільця та помирає*
-Ну ось,і все папочка!
Остап заходе в кабінет та Матвій дістав зі шафи ключ від сейфа, відкривши його Матвій збирає усі гроші та документи, ложить у сумку Остапа, та говорить:
-На цьому помста закінчена, тобі пора валити!
Остап виніс сумку, та сховав її на складу, а Матвій залишився з тілом батька, сидячи та обдумуючи що він зробив...