Схвалено Микита Базанюк /Dm посадив хоча сам перший напав

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KolyaB

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
1.Нікнейм адміністратора: Микита Базанюк
2. Особистий нікнейм: Ірина Чорна
3. Суть скарги: Їхала в магазин одягу , вибігає на дорогу Микита Базанюк , і я його збиваю не встигла обїхати,він опиняється на машині і починає її бити , і я виїзжаю з дороги на обочину на парковку , і шоб його скинути , а він дальше продовжує бити ногою машину , і машина починає диміти , (хоча машина стояла і він спокійно міг піти ) , і він продовжував бити , я вийшла з машини шоб його прогнати , почали на кулаках битися він також бився кілька разі і я попала по ньому , і потім почав тікати він , кругом машини бігати і тд , я думаю може вже не буде бити машину , я сіла в машину а він її до кінця поломав шо не могла завести , і я вийшла з машина і почала його бити , і було успішно не встиг він втікти , і тут він помирає і мене зразу в деморган в тюрму , я не рахую шо це вбивство без причини тим більше він сам напав і почав машину бити , а це що я робила це самозахист ..я вот не розумію він як спеціально спровокував , вибіг на середину дороги попав під колеса і був на машині , і почав її бити , поки не зламав її і я вбила його , це може порушення але точно не дм , і якби адмін не мав би таке робити , а зразу покарання виписати чи як там робиться.
4.Доказ видачі покарання:
2023-04-24 23_08_34-Greenshot.png

5. Дата походження:24.04.2023

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Запрошу докази у даного адміністратора.

На розгляді.

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

З адміністратором буде проведено бесіду. Покарання буде знято.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі