Розглянуто Микита Стернюк/Некомпитенсність.Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вінстан

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
505
Реакції
230
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора:Микита Стернюк
  2. Особистий нікнейм:Влад Вінстон
  3. Суть скарги:Доброго дня шановна адміністрація я подаю скрагу на імя Микита Стернюк.Цец адміністратор не компетентний в розгляді скарг.Я подав скаргу на ігрока тик,потом шановний адміністратор дали мені 6 часов щоб я додав відео без музики але шановний адміністратор закрив тему я не міг добавити відео але не в тому діло,мене попросили зробити відео без музики але музика була у людини в машині включана по перше по друге прічьом тут музика до вбивства в зз і по третє якщо адміністратор дам мені 6 часов щоб я добавив відео але чому закрита жалоба і я неможу нічого написати тут
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:07.07.2023

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,040
Бали
213
Вітаю, шановний гравець. Тема дійсно була випадково закрита, наразі ви можете надати те, що вас просили. До чого ж тут музика? Прошу вас ознайомитися з правилами подачі скарг, а саме Не підлягає розгляду: Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо). Також, з приводу того, що музика була з машини, скажу вам так, якщо ви переміщуєте камеру, то музика грає далі або ближче, а на ваших доказах, бачимо, що вона накладена вами -
Гарної гри:)

Очікуйте відповіді ГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі