Розглянуто Михайло Малюк//Non RP, Перетяг RP, PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
607
Реакції
1,115
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм порушника:Михайло Малюк
3. Суть скарги:Я пересувався містом, після чого по мені без жодної причини відкрили вогонь. Далі мене почали таранити автомобілем, силою витягнули з авто та затримали, інкримінувавши мені «втечу» та «непідкорення», яких фактично не було.
Після затримання мене посадили в службове авто. Ми під’їхали до ОПГ, які були озброєні, направляли зброю та відкрили вогонь по службовому автомобілю. При цьому генерал ніяк не відреагував на явну загрозу — просто стояв і спокійно розмовляв з цими особами. Вважаю, що в цій ситуації є PG та NonRP.
Далі, під час поїздки до ГУ НПУ, я запитав: «Як ви мене знайшли?» На що отримав відповідь: «По номерним знакам». Номерних знаків на моєму авто не було, тому вважаю це перетягуванням РП на свою сторону.

Також хочу зазначити, що до всієї цієї ситуації я перебував в AFK, оскільки спілкувався з адміністратором у дс зі згорнутою грою. Я почув, що на мене кидають «пурс», після чого відкрив гру та побачив, як Михайло Малюк підходить до мене і вимагає вийти з авто. Я змушений був поїхати, оскільки на той момент був зайнятий розмовою з адміністратором, і фізично не міг коректно відреагувати.
time-cod
0:51 затримання 1:42 По лобовому склу стріляли йому було байдуже. ПГ + нонРП. 2:01 по 2:12 Він сказав, що записав номерні знаки, хоча їх не було. Перетяг РП.
2:22 Далі він говорить, що записав номери, але їх не було. 2:37 Далі він каже, що знайшов за маркою, хоча таких машин багато.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:08.02.2025

Останнє редагування:

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю

Ваш відеодоказ починається приблизно з середини погоні за вами,при цьому на перших 30 секундах
звук відсутній - ймовірно,аби приховати можливі порушення з вашого боку
Вам були чітко озвучені підстави для затримання і зачитане правило Міранди - порушень від лідера не зафіксовано
Стосовно "перебування в афк" та спілкувався з адміністатором - ці дані не відображені на вашому відеодоказі

Порушень PG | NonRP також не зафіксовано,або порушення э незначними для видачі покарання
Стосовно "ОПГ" - їх присутність виглядає нелогічно і вони не мають прямого відношення до ситуації

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі