•Юрій Меленчук•
З-L СБУ У відставці
- Реєстрування
- 21 Сер 2023
- Дописи
- 72
- Реакції
- 42
- Бали
- 33
- Вік
- 16
1. Ваш нікнейм: Юрій Меленчук
2. Нікнейм порушника: Марас Шакур
3. Суть скарги:
Вітаю шановна адміністрація, сьогодні вечором я домовився з людиною що вона в мене купить теслу семі за 185кк.
Я приївхав на БУ і домовився з цим гравцем:
Умови
1-Я йому продаю теслу за 10кк
2-Він переводить на карту 118576 175кк
Після того я виставив телсу за 10кк так як мене не працював "TAB" і писало що гравець далеко він мене,
а вже коли я виставив підбігла інша людина та купила мою теслу.
Суть скарги в тому що це можливо був його друг або підставна людина яка купила мою теслу,
Тому я хочу якщо звичайно це можливо, щоб Адміністрація перевірила логи та подивилася:
-Чи цей гравець якому я мав продати якось знайомий або повязаний з людиною яка в мене купила теслу, бо вже такі випадки були коли підбігала інша людина і купляла а потім виявилося що вони друзі і так обманули.
Дякую за увагу
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
-Це відео триває 8 хвилин але його потрібно подивитися до кінця для того щоб побачити сю ситуацію та все зрозуміти-
ТИЦЬ
5. Дата порушення:
30.12.2025
2. Нікнейм порушника: Марас Шакур
3. Суть скарги:
Вітаю шановна адміністрація, сьогодні вечором я домовився з людиною що вона в мене купить теслу семі за 185кк.
Я приївхав на БУ і домовився з цим гравцем:
Умови
1-Я йому продаю теслу за 10кк
2-Він переводить на карту 118576 175кк
Після того я виставив телсу за 10кк так як мене не працював "TAB" і писало що гравець далеко він мене,
а вже коли я виставив підбігла інша людина та купила мою теслу.
Суть скарги в тому що це можливо був його друг або підставна людина яка купила мою теслу,
Тому я хочу якщо звичайно це можливо, щоб Адміністрація перевірила логи та подивилася:
-Чи цей гравець якому я мав продати якось знайомий або повязаний з людиною яка в мене купила теслу, бо вже такі випадки були коли підбігала інша людина і купляла а потім виявилося що вони друзі і так обманули.
Дякую за увагу
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
-Це відео триває 8 хвилин але його потрібно подивитися до кінця для того щоб побачити сю ситуацію та все зрозуміти-
ТИЦЬ
5. Дата порушення:
30.12.2025
З повагою
Заступник Лідера СБУ
Полковник Служби Безпеки України
Юрій Меленчук
Заступник Лідера СБУ
Полковник Служби Безпеки України
Юрій Меленчук