Оскаржено Монтіп Коваленко / Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: В скарзі написав, що Соломія Крушельницька вимагали мої персональні дані для зустрічі в кафе та номер телефону, чим ввів в оману вельмишановну адміністрацію в особі найкращих адмінів серверу Монтіпа та Володимира. Я не мав на меті когось надурити, мабуть наклались в памяті дані, чи якісь незрозумілі моменти, можливо неуважність чи плутанина. Через що мені прикро, наступного разу писатиму скарзі виключно ту інформацію, яка має невичерні докази. Приношу свої вибачення перш за все у вельмишановних топ-адміністаторів Подільського краю які вимушені були перевірити численні обсяги інформації з цього приводу. Також вибачаюсь у топ-гравчині Крушельницької почесне імя якої я невимушено споплюжив своїми твердженнями про звязки та спробу доступу до мого приватного життя, це було ймовірно випадково сприйнято. Пані Крушельницька пояснила насправді, що не мала такого на меті і не питала мій номер телефону, а хотіла зустрітись в реальному житті виключно через те, що думала, що це відповідає спільному бажанню. Трапилась ймовірно якась помилка, бо нажаль я не вірно сприйняв пропозицію пані Софії, думаючи що вона має не щирі почуття щодо нашої зустрічі в кафе. Отже готовий понести найсуворіше покарання в розумних межах враховуючти наслідки своєї недбалості з цього приводу, але розраховую на чистосердечне помилування. Бог пробачить!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 23.03.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Після спільної розмови ми сподіваємося, що ви зробили висновки та зрозуміли всю ситуацію.
Блокування змінено на 1 день блокування.
Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі