Розглянуто "Монтіп Коваленко" / "Оскарження"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Січ 2024
Дописи
108
Реакції
21
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора Монтіп Коваленко:
  2. Особистий нікнейм Ярік Нанівський:
  3. Вітаю Шановні адміністратори, хочу звернути увагу на не коректне видання покарання Ромчик Львівський та Саша Колесник, від Шановного адміністратора Монтіп Коваленко видав занадто м'яке покарання. 1. зі сторони гравців було порушено NonRP_дії на відео яке я на дав в якості доказі, тайм коди в казані в скарзі, в мікрофон говориться про якусь перевірку, яка може бути перевірка як що вони не є працівниками правоохоронних органів. 2. гравці не відіграли рп, даними гравцями не було сказано про те що вони дістали зброю, зняли із запобіжника. 3. я переглянув скаргу від Ромчика Львівського, який написав скаргу на шановного адміністратора Монтіп Коваленка, де було вказано що вони з другом їздили та шукали ворожі клани, в реальному житі клани банди не їздять по місту, і не зупиняють транспортні засоби на перевірку, чи є водій твоїм ворогом:
  4. Доказ видачі покарання посилання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ромчик-Львівський-Саша-Колесник-dm.176021/:
  5. Дата походження 07.06:

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю!
1) У кланів є війни/союзи, тому вони маючи певні підстави, вони можуть перевіряти людей на ознаку ворожого клану, тому попросили вас вийти з авто, щоб подивитись ваш клан.
2) Зброя вже була у них в руках та вважається відіграною, якщо ви її перезарядили або націлили.
3) Щоб підвищити вплив свого клану у місті, ворожі клани можуть шукати один одного, для того щоб вбити та зменшити конкуренцію.
Сподіваюсь, що надав відповідь на ваші питання : )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі