Розглянуто Мр.Х.НПУ|Єгор Сурдуков|Non rp затримання | Не коректна рп відегровка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11
  1. Нікнейм гравця:Єгор Сурдуков
  2. Особистий нікнейм:Назар Валакас
  3. Суть скарги: затримання ні за що,та не коректна рп відегровка
  4. Докази (скріншот/відео):тут
    Тайм код:00:05,00:35 а також все відео
  5. Дата порушення:21.07.2023

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Бажаю здоров'я шановний гравець.
Я Генерал Національної поліції м. Харків Макс Ігнатченко та буду відповідати за свого співробітника, так-як у людини немає можливості робити відповідь в даній темі через технічні несправності.
Працівник НПУ Єгор Сурдуков пояснив мені ситуацію та надав докази зі своєї сторони.
Вас з товаришем зупинили за порушення правил дорожнього руху а саме проїзд на червоне світло, після чого ви спробували уйти з місця правопорушення навіть якщо ви водієм не були. Вам дали команду зупинитися, на що ви не відреагували та побігли в воду, де просто померли. Померли через довгий час у воді або за допомогою команди /respawn невідомо. Такі дії є порушенням правил серверу, так як уникати арешту в воді заборонено.
Після чого через деякий час згідно орієнтування, працівники поліції знайшли Вас та проводили поліцейські заходи згідно чинного законодавства.
Нажаль через поганий мікрофон, дійсно погано чути відігровки, але якщо слухати то працівник НПУ відігрує РП процес від А до Я.
Вважав би, що причина вашого затримання була законною та порушень з боку працівника я не бачу.
Докази:
Відео 1:
Відео 2:
Відео 3:
Рішення залишається за адміністрацією.

Останнє редагування:
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11
Я Генерал Національної поліції м. Харків Макс Ігнатченко та буду відповідати за свого співробітника, так-як у людини немає можливості робити відповідь в даній темі через технічні несправності.
Працівник НПУ Єгор Сурдуков пояснив мені ситуацію та надав докази зі своєї сторони.
Вас з товаришем зупинили за порушення правил дорожнього руху а саме проїзд на червоне світло, після чого ви спробували уйти з місця правопорушення навіть якщо ви водієм не були. Вам дали команду зупинитися, на що ви не відреагували та побігли в воду, де просто померли. Померли через довгий час у воді або за допомогою команди /respawn невідомо. Такі дії є порушенням правил серверу, так як уникати арешту в воді заборонено.
Після чого через деякий час згідно орієнтування, працівники поліції знайшли Вас та проводили поліцейські заходи згідно чинного законодавства.
Нажаль через поганий мікрофон, дійсно погано чути відігровки, але якщо слухати то працівник НПУ відігрує РП процес від А до Я.
Вважав би, що причина вашого затримання була законною та порушень з боку працівника я не бачу.
Докази:
Відео 1:
Відео 2:
Відео з моменту вашого затримання від лица поліцейського не бачу необхідності викладувати, так-як дії поліцейського і так чітко видно на ваших доказах!
У разі потреби готові надати і це Відео!
від коли це потрібно затримувати пасажира? ніколи не бачив такого правила

Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11

Влад Вінстан

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
505
Реакції
230
Бали
103
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11

Юра Угадай

Активний
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
186
Бали
48
хоть настроить сотрудник связь это первое, а второе то что вы видео скинули не отвечает что гражданин бросил ,я прекрасно вижу что
во первых они были в дескорде.
во первых вы должны сотрудникам настроить рацию я не слышу Например , что он говорит в игре я слушаю , что он говорит в дс ну простите меня , гражданин Назар не в дс и он подходил к другому сотруднику и говорил что не понемает его не слышет
во вторых он ехал в такси и это видно хорошо на его видео

Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11
Докази:
Відео 1:
Відео 2:
Відео 3:
і я не розумію чому на 1 відео на 1:35 секунді громадянин офтопом сказав що він мене закина за нон рп дії та дм але звідки він взяв що я його дмив не зрозуміло

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Порушень від гравця Єгор Сурдуков [128583] не помітив, за висловлювання в діскорді буде проведена бесіда.
Гравець Назар Валакас [100491] (Ви) отримаєте покарання у вигляді 90 хвилин деморгану за NonRP Дії(ви говорили в голосовий чат коли на вас був кляп), та Уникнення RP відігровок.
Розглянуто.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі