Назар Валакас
Козак
- Реєстрування
- 9 Бер 2023
- Дописи
- 57
- Реакції
- 21
- Бали
- 11
від коли це потрібно затримувати пасажира? ніколи не бачив такого правилаБажаю здоров'я шановний гравець.
Я Генерал Національної поліції м. Харків Макс Ігнатченко та буду відповідати за свого співробітника, так-як у людини немає можливості робити відповідь в даній темі через технічні несправності.
Працівник НПУ Єгор Сурдуков пояснив мені ситуацію та надав докази зі своєї сторони.
Вас з товаришем зупинили за порушення правил дорожнього руху а саме проїзд на червоне світло, після чого ви спробували уйти з місця правопорушення навіть якщо ви водієм не були. Вам дали команду зупинитися, на що ви не відреагували та побігли в воду, де просто померли. Померли через довгий час у воді або за допомогою команди /respawn невідомо. Такі дії є порушенням правил серверу, так як уникати арешту в воді заборонено.
Після чого через деякий час згідно орієнтування, працівники поліції знайшли Вас та проводили поліцейські заходи згідно чинного законодавства.
Нажаль через поганий мікрофон, дійсно погано чути відігровки, але якщо слухати то працівник НПУ відігрує РП процес від А до Я.
Вважав би, що причина вашого затримання була законною та порушень з боку працівника я не бачу.
Докази:
Відео 1:Відео 2:Відео з моменту вашого затримання від лица поліцейського не бачу необхідності викладувати, так-як дії поліцейського і так чітко видно на ваших доказах!
У разі потреби готові надати і це Відео!
Рішення залишається за адміністрацією.
та чому співробітник поліції називає мене"оно живое"? так написано в правилах нпу?називати всіх злочинців "оно живое"?від коли це потрібно затримувати пасажира? ніколи не бачив такого правила
по перше вони були в діскорді обяснюю для особих якщо вони в дс то можут шо хоч казатита чому співробітник поліції називає мене"оно живое"? так написано в правилах нпу?називати всіх злочинців "оно живое"?
На 35 секунді 2 відео теж він говорив в діскорді про те що мене на форум закине? мені здаєтся що ніпо перше вони були в діскорді обяснюю для особих якщо вони в дс то можут шо хоч казати
во первых вы должны сотрудникам настроить рацию я не слышу Например , что он говорит в игре я слушаю , что он говорит в дс ну простите меня , гражданин Назар не в дс и он подходил к другому сотруднику и говорил что не понемает его не слышетво первых они были в дескорде.
і я не розумію чому на 1 відео на 1:35 секунді громадянин офтопом сказав що він мене закина за нон рп дії та дм але звідки він взяв що я його дмив не зрозумілоБажаю здоров'я шановний гравець.
Я Генерал Національної поліції м. Харків Макс Ігнатченко та буду відповідати за свого співробітника, так-як у людини немає можливості робити відповідь в даній темі через технічні несправності.
Працівник НПУ Єгор Сурдуков пояснив мені ситуацію та надав докази зі своєї сторони.
Вас з товаришем зупинили за порушення правил дорожнього руху а саме проїзд на червоне світло, після чого ви спробували уйти з місця правопорушення навіть якщо ви водієм не були. Вам дали команду зупинитися, на що ви не відреагували та побігли в воду, де просто померли. Померли через довгий час у воді або за допомогою команди /respawn невідомо. Такі дії є порушенням правил серверу, так як уникати арешту в воді заборонено.
Після чого через деякий час згідно орієнтування, працівники поліції знайшли Вас та проводили поліцейські заходи згідно чинного законодавства.
Нажаль через поганий мікрофон, дійсно погано чути відігровки, але якщо слухати то працівник НПУ відігрує РП процес від А до Я.
Вважав би, що причина вашого затримання була законною та порушень з боку працівника я не бачу.
Докази:
Відео 1:Відео 2:Відео 3:Рішення залишається за адміністрацією.