Відмовлено Міша Мальтаро та Давід Хоффман//ВЧ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
419
Бали
123
1. Нікнейм адміністратора: Міша Мальтаро та Давід Хоффман
2. Особистий нікнейм: Мері Шмідт
3. Суть скарги:
Грабували патрони на ВЧ. Забігли на ВЧ, нас четверо, через баг жіночого скіна, то ми були трошки позаду, але все одно на мітку стали всі одночасно, що можна побачити на відео. Далі нескінченні спроби нас викурити в Олексія Рейджа[880], він же Міша Мальтаро. Раз, два, три, чотири. На момент грабування патронів ми сильно не вдивлялись в айді, але нам здалось, що гравцю надає перевагу слідкуючий ЗСУ - Давід Хоффман, який постійно був коло нас тут. Чому, ми так вирішили? Бо, даний персонаж з'являвся зненацька, добре видно, що на мінікарті не видно, що з казарми хтось виходить, якщо це ЗСУ, бо для них не діє правило РК. Я пригадала на моменті написання скарги на держслужбовця, що це айді Міши. Щоб зафіксувати дане порушення, я вирішила піднятись угору тут, прошу помітити, що на мітці 3 людини лишилось, я пішла о 01:51:46. Далі мій чоловік мені каже, щоб я спускалась до низу, а він зафіксує, він вийшов з мітки рівно 01:52:00, я стала на мітку 01:52:10. Тепер бачимо о 01:53:23 Давід Хоффман відкидає гравця Дарія Уткін за порушення правил нападу на ВЧ 2.5, яке звучить так: 2.5. Викрадати патрони та стояти, якщо кількість нападників на мітці менше 3-х осіб | Деморган 60 хвилин. Тут я зрозуміла, що нас двоє на мітці, але троє на ВЧ, тому треба виходити з бункеру та йти до виходу, як бачимо Владислав Уткін біжить за мною. Та його відкидають за такою ж причиною о 01:53:51. Тобто дії адміністратора цілком не логічні, виглядає ніби образа, що ми викрадаємо патрони, а їм потім їх возити. Тобто зловживає своїми можливостями в свою користь, відкинути без причини людей, аби не змогли фармити патрони інші.
Прошу детального пояснення щодо покарання, перевірити дії адміністраторів, в яких повинні бути докази, та в разі все ж таки порушень з їхнього боку відповідно покарати!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в тексті
5. Дата походження: 19.12.2024

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністраторам не забороняється брати участь у відбитті нападу на військову частину, якщо в них вимкнено режим "Адміністратор", змінено ігровий нікнейм, відключено GM (God Mode - безсмертя) і за наявності цих перелічених пунктів адміністрація може відбивати напади - прирівнюючи це до РП процесу. У той момент вони перебувають у державних організаціях - з дозволу ГС/ЗГС Держ.
Щодо "Появи зненацька", то те, що ви їх не бачили на міні-карті, означає, що вони використовують "Балаклава"(Надає можливість приховати вас на мапі), яку може мати кожен гравець - придбавши її у донат-магазині або скрафтивши власноруч. Використання даної маски не є забороненим.
Розглянемо дії адміністратора Міші Мальтаро, враховуючи ваші відеодокази на швидку появу, а саме на переміщення від місця смерті назад до бункера. Отже, подолати шлях: "Відродження" - за допомогою лікувальних предметів - вилікуватися, добігти до казарми, заступити на зміну, взяти озброєння, взяти бронежилет, вийти з казарми та добігти до бункера займає 1 хвилину та 35 секунд. Таким чином, з огляду на час, швидка поява з боку адміністрації відсутня.
Щодо дій адміністратора Давіда Хоффмана, переглянувши відеодокази, підтверджуємо, що покарання видано вірно. Гравці Владислав Уткін та Дарія Уткін залишилися вдвох на мітці на певний період часу, тому було винесено покарання.

Щодо розвезення боєприпасів адміністрацією, то вони роблять це за бажанням, і це не входить в їхні основні обов'язки. Отже, відбиття нападу відбувається лише в їхніх інтересах. На даний момент було проведено бесіди з адміністраторами, і вони дотримуються цих правил. Порушень із боку адміністрації поки що не виявлено.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі