Розглянуто Мія Кензо / DMZZ+NonRp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
19
Реакції
64
Бали
13
1. Нікнейм гравця: Мія Кензо (7248)
2. Особистий нікнейм: Марічка Блащина (11604)
3. Клан порушника: Sokaya
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так,то у якому: Toxiс
5. Суть скарги: Появилася на картелі після входу в ігру. Dmzz+NonRp
Без всякого попередження і часу відкрила вогонь і не відіграла автомат

6. Особисті докази (скриншот/відео):
*клік*
7. Дата порушення: 28.04.2023

Акіхіро Кензо

Активний
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
151
Бали
43
з вашої сторони провокація + порушення правил кланів 2.7. Згідно цього правила ми можемо вбивати гравців ворожих кланів на теріторії картелю. Ви могли прописати команду /respawn а не бігати по картелю та провокувати гравців ворожого клану. Також чому ви не попросили випустити вас, а побігли далі до воріт.

• Вподобайка
Реакції: Miya

Даня Набанов

Котики!?
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
46
Реакції
39
Бали
18
з вашої сторони провокація + порушення правил кланів 2.7. Згідно цього правила ми можемо вбивати гравців ворожих кланів на теріторії картелю. Ви могли прописати команду /respawn а не бігати по картелю та провокувати гравців ворожого клану.
чомусь 2 неділі назад після того як ми відбили картель ваша дівчина теж там заспавнилась але ми її випустили без стрілянини

Реєстрування
19 Сер 2022
Дописи
19
Реакції
64
Бали
13
з вашої сторони провокація + порушення правил кланів 2.7. Згідно цього правила ми можемо вбивати гравців ворожих кланів на теріторії картелю. Ви могли прописати команду /respawn а не бігати по картелю та провокувати гравців ворожого клану. Також чому ви не попросили випустити вас, а побігли далі до воріт.
1) Оффтоп в темі яка вас не стусується
2) 2.7 не має оскільки я не проникала туда а появилася там і провокацій з можї сторони не було. І ще я бігла до виходу.
3) Прописувати респавн? Це нон рп дія була би з моєї сторони
4) Читаємо примітку до пункту правил 2.7

Примітка: Власники картелю можуть дати відлік 10 секунд щоб покинути територію , якщо ворожі клани не виконують вимогу дозволяється вбити їх.

Акіхіро Кензо

Активний
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
151
Бали
43
1) Оффтоп в темі яка вас не стусується
2) 2.7 не має оскільки я не проникала туда а появилася там і провокацій з можї сторони не було. І ще я бігла до виходу.
3) Прописувати респавн? Це нон рп дія була би з моєї сторони
4) Читаємо примітку до пункту правил 2.7

Примітка: Власники картелю можуть дати відлік 10 секунд щоб покинути територію , якщо ворожі клани не виконують вимогу дозволяється вбити їх.
1) не вам вирішувати
2) яка різниця? бігла? пройшлися, подивилися і тількі після цього пійшли у бок виходу
3) чого це? з яких пір закінчення життя самогубством - є нон рп?)
4) скидуйте повне правило:
Забороняється будь яким чином потрапляти на територію ворожих кланів (Картель, бункер та їх навколишня територія) та провокувати/наносити шкоду гравцям. [КПЗ 100 хвилин]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі