Важливо НПУ | Заяви на посаду Начальника/заступника підрозділу (Відкрито)

Владислав Воробей

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
217
Реакції
91
Бали
73
заява на нач підр.png
Заяви на посаду Начальника/заступника підрозділу ГУНП
У цій темі чинні співробітники, які відповідають критеріям, можуть подати заяву на посаду Начальника одного з внутрішніх підрозділів ГУНП.Увага: якщо ви не відповідаєте вимогам нижче — заява буде автоматично відхилена.

Вимоги до кандидатів

• Поточне звання: Сержант поліції (3 ранг) або вище.
  • Стаж та досвід: досвід служби у бажаному підрозділі або активне прагнення очолити його з чітким баченням розвитку.
  • Ігровий статус: відсутність блокувань за критичні порушення в історії ігрового акаунту.
  • Онлайн: готовність приділяти фракції не менше 3 годин на день.
  • Особисті якості: високий рівень комунікабельності, вміння працювати в команді та керувати особовим складом.
  • Зв'язок: обов'язкова наявність та активність у Discord та Telegram з відкритими приватними повідомленнями.
  • Вік: від 15 років (виняток можливий з 14 років за рішенням керівництва).

Додаткові правила (причини для відмови)
  • Подання двох або більше заяв від однієї особи.
  • Скопійований текст (копіпаст) з ідей чи заяв інших кандидатів.
  • Ігровий NickName вказаний не за формою «Ім'я Прізвище» або не українською мовою.
  • Нікнейм на форумі не збігається з вашим ігровим ім'ям.

Шаблон подачі заяви

Керівництву Головного управління Національної поліції України
Від (ваше поточне звання, ПІБ)

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на посаду Начальника підрозділу. З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений(а).

1. Ваш ігровий NickName (українською):
2. Ваше поточне звання у фракції:
3. Ваш справжній вік:
4. Місто, в якому ви проживаєте:
5. Ваш тег у Telegram:
6. Ваш актуальний логін у Discord:
7. Який саме підрозділ ви бажаєте очолити та чому?:
8. Чи мали ви раніше досвід управління підрозділом або іншою структурою?:
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Начальника підрозділу?:
10. Ваші розгорнуті плани та ідеї для покращення роботи цього підрозділу:

Дата подання: __.__.2026
Підпис:

Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
8
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName (українською):Орест Кицун
2. Ваше поточне звання у фракції:4
3. Ваш справжній вік:14(через 3 місяці 15)
4. Місто, в якому ви проживаєте:Луцьк
5. Ваш тег у Telegram:mad:Lol1234572
6. Ваш актуальний логін у Discord:eek:orest_2281_11894
7. Який саме підрозділ ви бажаєте очолити та чому?:Департамент Патрульної Поліції
8. Чи мали ви раніше досвід управління підрозділом або іншою структурою?:Немав
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Начальника підрозділу?:Буду проводити лекції буду приймати людей в підрозділ буду проводити цікаві тренування лекціїї і т.д

Як я хочу покращити роботу в підрозділі ДПП
Я хочу зробити роботу підрозділу ДПП більш ефективною та сучасною. Насамперед важливо покращити взаємодію між працівниками та забезпечити швидкий обмін інформацією. Також необхідно використовувати більше сучасних технологій для виконання службових завдань. Варто регулярно проводити навчання й тренування, щоб підвищувати професійні навички працівників. Особливу увагу потрібно приділяти ввічливому та поважному спілкуванню з громадянами. Це допоможе зміцнити довіру людей до підрозділу та покращить співпрацю з населенням. Крім того, важливо вдосконалювати організацію роботи, щоб швидше реагувати на звернення та події. Я вважаю, що такі зміни зроблять роботу підрозділу ДПП ще більш якісною, професійною та ефективною.

Дата подання: 12.07.2026
Підпис:О.К

Останнє редагування:
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
50
Реакції
10
Бали
13
Від Молодшого Лейтенанта Артема Беглова Романовича

ЗАЯВА

Прошу розглянути мою кандидатуру на посаду Начальника підрозділу. З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений(а).

1. Ваш ігровий NickName (українською): Артем Беглов
2. Ваше поточне звання у фракції: Молодший Лейтенант
3. Ваш справжній вік: 15
4. Місто, в якому ви проживаєте: Старокостянтинів
5. Ваш тег у Telegram: Monatuik
6. Ваш актуальний логін у Discord: artem_29915
7. Який саме підрозділ ви бажаєте очолити та чому?: НАВС. Тому що, у НАВС немає інструкторів тому я хочу їх знайти та розвивати підрозділ, також хочу повернутися на посаду.
8. Чи мали ви раніше досвід управління підрозділом або іншою структурою?: Так, був начальником НАВС
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Начальника підрозділу?: Тому що, Я компетентний, відповідальний. Вмію знаходити спільну мову з людьми, підтримувати порядок у колективі та допомагати розвивати фракцію.
1. Я маю бажання знайти людей до свого підрозідлу Інструкторів, Ст.Інструкторів.

2. Проводити цікаві РП процеси.
3. Мотивація особового складу — запровадити систему премій
4. Щоденні Лекції для молодшого складу, також тренування

Дата подання: 13.07.2026
Підпис: Беглов

Вкладення

• Знімок екрана (36).png
    Знімок екрана (36).png
    250.2 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:
Реєстрування
17 Лип 2024
Дописи
34
Реакції
10
Бали
13

Від Лишевський Павло Сергійович

ЗАЯВА

1. Ваш ігровий NickName (українською):Лишевський Павло

2. Ваше поточне звання у фракції: 6 Лейтенант

3. Ваш справжній вік:13 (Прошу виключення я розумний я відповідально поставлюсь до даної посади)

4. Місто, в якому ви проживаєте:Березне

5. Ваш тег у Telegram:mad:Yus_Pavlo

6. Ваш актуальний логін у Discord:

7. Який саме підрозділ ви бажаєте очолити та чому?:ДПП: Тому що ДПП це дуже цікавий підрозділ який займається патрулем та різними поліцейськими заходами які зв'язані з патрулем

8. Чи мали ви раніше досвід управління підрозділом або іншою структурою?: Так був досвід на керівних посадах та Інструкторі

9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Начальника підрозділу?:

Тому що це відповідальність до якої я дуже важливо буду ставитись та підтримувати підрозділ своїми навичками

Тому що я Компетентний, відповідальний та Комунікабельний.

Проведення лекцій для покращення знань такі як ЗУ про НПУ,Статут,Субординація,Правила патрулювання так як дуже багато ціх порушеннь.

Проведенея заходів з іншими Держ.Орг такі як- БП,Теренерування,Лекції,Агітації,Облави,а також Совмісні патрулі разом з СБУ.

думаю що якщо я займу цю посаду буду бульш активнішати та проводити цікаві заходи щоб спів робітники знали що фракція це найкраще місце для заробтку-друзів-та всяких прикольних штучок

я маю великий досвід якщо я буду займати дану посаду то я буду навчати остальних працівників щоб в НПУ не було безпорядку

Дата подання: 13.07.2026

Підпис:Чухх

Останнє редагування:
Реєстрування
23 Лис 2023
Дописи
39
Реакції
9
Бали
53

Шаблон подачі заяви

Від Ілля Перебора Олегович

ЗАЯВА

1. Ваш ігровий NickName (українською):Ілля Перебора
2. Ваше поточне звання у фракції:7
3. Ваш справжній вік:14 прошу виключення
4. Місто, в якому ви проживаєте:Бровари
5. Ваш тег у Telegram:mad:illia0129
6. Ваш актуальний логін у Discord:illiaperebora_92676
7. Який саме підрозділ ви бажаєте очолити та чому?:ДПП Тому що бажаю керувати патрульною поліцією
8. Чи мали ви раніше досвід управління підрозділом або іншою структурою?:так
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Начальника підрозділу?:я активний та комунікабельний

1.Регулярні Лекції та тренування для підрозділа
2.Секторні Патрулювання закріплять патрулі за різними секторами
3.Виїжати з Підрозділом на Патрульні пости та перевіряти людей на розшук
4.Проводити тренування з іншими фракціями для відпрацювання спільної праці.

Дата подання: _14_._07_2026

Підпис:ІПО

Владислав Воробей

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
217
Реакції
91
Бали
73
ВІТАЮ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Оголошую заявки на посади Начальника НАВС та ДПП, ЗАКРИТІ!!!
ОДОБРЕНІ КАНДИДАТИ:
Начальник ДПП:

1. Павло ЛИШЕВСЬКИЙ;
НЕ ОДОБРЕНІ КАНДИДАТИ:
1. Артем БЕГЛОВ;
2. Орест КИЦУН;
3. Ілля ПЕРЕБОРА.
Обзвін відбудеться 18.07.2026 року о 19:30, кандидатів прошу зайти за 10 хвилин до обзвону до каналу "Очікування обзвіну" та поставити тег [К/Нач. ДПП] НікНейм!

Останнє редагування:

Владислав Воробей

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
217
Реакції
91
Бали
73
📢 ОФІЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ
Шановний особовий склад!
Головне управління Національної поліції України повідомляє про відкриття прийому заявок на посади Заступників начальників підрозділів, а саме
ДСР та ДПП.
Якщо ви є відповідальним, дисциплінованим та вмотивованим працівником, готовим брати на себе управлінські обов’язки, організовувати роботу особового складу та сприяти розвитку свого підрозділу — запрошуємо взяти участь у відборі.
Просимо кандидатів уважно ознайомитися з вимогами до посади та подати заявку у встановленому порядку.
Бажаємо кожному учаснику успіхів, впевненості у власних силах та гідно проявити свої професійні якості. Саме від вашої ініціативності, відповідальності та лідерських навичок залежить майбутнє розвитку наших підрозділів.

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
8
Реакції
8
Бали
8
Від Мл.Лейтенант Орест Кицун Сергійович

Прошу розглянути мою кандидатуру на посадузаступника Начальника підрозділу ДСР. З усіма вимогами, правилами сервера, організацій та критеріями відбору ознайомлений.

1. Ваш ігровий NickName (українською):Орест Кицун
2. Ваше поточне звання у фракції:5
3. Ваш справжній вік:14(через 3 місяці 15)
4. Місто, в якому ви проживаєте:Луцьк
5. Ваш тег у Telegram:mad:Lol1234572
6. Ваш актуальний логін у Discord:eek:rest_2281_11894
7. Який саме підрозділ ви бажаєте очолити та чому?:ДСР робити всякі код-6 робити цікаві тренування лекції допомагати підрозділу
8. Чи мали ви раніше досвід управління підрозділом або іншою структурою?:ні хочу попробувати себе у цій сфері
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Начальника підрозділу?:робити всякі код-6 робити цікаві тренування лекції допомагати підрозділу
Посилення аналітичної та цифрової складової

Сучасний криміналітет активно використовує технології, тому оперативний аналіз має стати технологічнішим. Важливо інтегрувати в щоденну роботу сучасні інструменти OSINT для моніторингу відкритих джерел, аналізу зв'язків у соціальних мережах та автоматизованого відстеження змін у державних реєстрах. Окрему увагу слід приділити впровадженню сертифікованого програмного забезпечення для аналізу криптовалютних транзакцій, оскільки через цифрові активи часто фінансується діяльність організованих злочинних груп та передаються хабарі. Створення єдиної внутрішньої системи кейс-менеджменту з цифровими досьє на лідерів кримінального середовища дозволить структурувати інформацію та забезпечить швидкий доступ до матеріалів із розмежуванням прав користувачів.
Матеріально-техничне переоснащення та захист інформації
Для безпеки особового складу та збереження таємниці розслідування необхідно повністю забезпечити оперативників мобільним зв'язком та месенджерами із наскрізним шифруванням. Важливо оновити технічний парк спеціальних засобів, включаючи мініатюрні цифрові аудіо- та відеопристрої, а також безпілотні літальні апарати для ведення спостереження за об'єктами у важкодоступній місцевості або під час документування масштабних незаконних виробництв.
Професійний розвиток та мотивація персоналу
Протидія топ-криміналу та корупції вимагає знань на стику різних професій. Доцільно організувати регулярні тренінги з корпоративного права, міжнародного аудиту, форензік (фінансових розслідувань) та кібербезпеки. Система оцінки ефективності працівників (KPI) має бути переорієнтована з кількісних показників на якісні — наприклад, реальний обсяг повернутих державі активів, заблоковані канали фінансування або повна ліквідація ядра злочинного угруповання. Через високе психологічне навантаження та ризики професії важливо запровадити програми психологічної підтримки та профілактики вигорання для збереження досвідчених кадрів.

Дата подання: 19.07.2026
Підпис:О,К,С

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі