Зачинено НПУ К / 189476 / Стрільба з керма, хамське відношення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
124
Реакції
23
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: 189476
  2. Особистий нікнейм: Дімон Петрович
  3. Суть скарги: він їхав за мною і стріляв з керма, після того як він дістав мене з авто він почав вимагати в мене пасторт ігноруючи мої питання (вибачаюсь їх не чутно на відео), післа доставлення до ГУНП викликали адвоката, він стазав що адвокат їде, ми чекали чекали і потім він говорить що "адвоката нема дайте свій паспорт". Я запитав де адвокат після чого він постійно почав мене ігнорувати та виписував розшук та посадив до КПЗ без відповідей ні на одне питання. Я хочу щоб цьому працівнику була найвища степінь покарання. Тайм коди: 0:20 (стрільба з керма), 3:00 (повідомляє що адвокат виїхав), 3:31 (каже що адокат не прибув), 4:10(момент з якого він починає мене ігнорувати).
  4. Докази (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата порушення: 21.11.2024

Олександр Кондратюк

Пожежний - рятувальник ❤️‍🔥
Активний гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Порушень від працівників не виявлено у адвоката є 5 хвилин щоб вийти на зв'язок з працівником поліції та 5 хвилин на прибуття до ГУНП для продовження процесуальних дій . Також у вас на відео іде перемотка часу по цьому незрозуміло чи пройшло 5 хвилин чи ні. Стрільби за керма не зафіксував так як там не було чітко видно хто відкрив вогонь. чи то був водій або його напарник. Також незрозуміло чи працівники надавали вам 3 попередження перед тим як відкрити вогонь. Порушень від працівників не виявлено.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі