Грейс Кеннеді
Активний
- Реєстрування
- 3 Тра 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 32
- Бали
- 28
- Нікнейм гравця: Гатило Вафледронович
- Особистий нікнейм: Грейс Кеннеді
- Суть скарги: Я хожу біля НПУ, цей працівнки згадав що я колись його вбив, він потім зрозумів що казав маячню, і сказав що я його день назад дуже сильно поранив і прострелив ноги, і як він тоді ходить? Повне NonRP, він мене заковує в кайданки і каже зайти в діскорд, виписує штраф не зрозуміло за що, також були погрози що якщо я не зайду в діскорд то випише статей та посадить в КПЗ. Співробітники його переконали та він тільки виписав штраф, також забув сказати що він використав /purs без причини. Ця програма записує тільки 10 хвилин, тому коли вона ввимкнулась я одразу включив другий фрапс, можете подивитися, там різниця в декілька секунд
- Докази (скріншот/відео): тик, тик | 0:30 - 0:40 Запрошує паспорт без причини, 0:59 - 1:02 /purs без причини, 2:05 - 2:12 Каже що я його вбив... Я думаю що ви самі все розумієте, повне NonRP, 2:12 - 2:30 Каже що йому прострелили ноги, а як він тоді стоїть? 2:48 - 2:55 Наводить на мене автомат, хоча причин не було, також NonRP, 3:03 - 3:11 Каже що я прострелив йому ноги день назад, як він стоїть? 4:02 - 4:11 Заковує мене, 4:40 - 5:00 Погроза що якщо я не зайду то він посадить просто так в КПЗ, 6:07 - 7:00 Кожен раз каже нові дати, то 30 хвилин, то 1 день, тут вже 5 днів, колись я йому прострелив ноги, йому перев'язали і він ходе, коли в нього спитали ''А як ти ходиш?'' ''А я ж хожу, не бігаю'', 8:15 - 8:29 MG каже про НонРП не відкриваючи оффтоп, 8:38 - 8:55 ВІН каже що я його задовбав, і тому він буде на мене заковувати! БЕЗ ПРИЧИНИ, щоб мені було погано, і каже що я його розстріляв, і він цілий стоїть тут, NonRP, 9:00 - 9:12 Вимагає гроші, або не відпускає, за що давати компенсацію не зрозуміло, схоже на хабар, 9:55 виписує штраф, продовження в другому фрапсі. | 2 фрапс: 0:23 - 0:26 Виписує штраф як на мене без причини та відпускає.
- Дата порушення: 04.09.2023