Розглянуто №711 НПУ/андрій шевчик/порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
1. андрій шевчик
2. Дан Гост
3. Стояв довго, пробуксовував машину, щоб заміряти розгін, і тут з’явилися двоє неадекватів. Один із них навмисно в мене врізався. Я, звісно, не став просто стояти відштовхнув його. Але його дружок-пиріжок вирішив заступитися й штовхнув мене, на що я відповів тим самим. Після цього він почав у мене стріляти лише за те, що я його штовхнув.
Нагадую, це були співробітники поліції, причому на досить високій посаді. Те, що вони собі дозволяють це щонайменше перевищення службових повноважень і порушення правил застосування зброї. А про стрільбу з вікна я взагалі мовчу. Таких не перевиховують таких потрібно звільняти. Куди дивиться їхній лідер, незрозуміло + зробіть висновок з останніх скарг в цьому розділі поданих на тіх самих осіб
4. тик
5. 20.10.2025

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
477
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!
Скарга складена не по формі.

Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм гравця:
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:
| Відмовлено |

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
477
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!

Після перегляду відеодоказів від працівників поліції можу ствердити, що ваш ID їм не відображався, через що вони зафіксували порушення ПДР і мали підстави для евакуації транспортного засобу.

Гравець #6776878 отримує покарання,а саме:
"Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
| Деморган 20 хвилин.

Гравець #6761445 отримує покарання,а саме:
"Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
| Деморган 20 хвилин.

Гравець #6875399 отримує покарання,а саме:
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля.
| Деморган 100 хвилин.
+
| Деморган 20 хвилин.

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі