Відмовлено НПУ дніпра НОН рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юля Пантера

Трансуха в 3 поколении
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
142
Реакції
92
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Максим Зеленський, Кирило матвійчук
2. Особистий нікнейм: матвій Ланько
3. Суть скарги: Нон рп со стороны НПУ Дніпра не отигралі рп далі просто так розшук ( 3.1 точно 18 не уверен) не показали фрапс порушення також якось чудовим образом вирішили що я випив , не викликав адвоката не дав мені право на телефоний дзвінок (відио доказ було показано в рп відігровці но не було показано в ДС або на інших платформах)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 22.04.2023

Олександр Гриб

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
41
Реакції
3
Бали
13
? Хах НПУ не повинна вам нічого представлять ваше правопорушення (це все чезер рп, ніякий дс і т.д.), друге адвоката не було в області, з алкотестером повна фігня від сторони НПУ, але в цілому кравчики рп +- є від мене респект. І саме головне ця заявка буде відмовлена, тому що не має таймкода, бо відео понад 2 хвилини. ??

Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
1. Де не відіграли?. 2. Далі, розшук виданий правильно. 3. Якщо запросять фрапс адміни, то я їм покажу. 4. Ви поводилися ненормально і я зробив міні рп, причому я особисто за це вам нічого не зробив.5. Адвоката було викликано, але відповіді не було, тому ми маємо повне право вас посадити. 6. Ви мали право на телефонний дзвінок, проте не просили. 7. Я не зобов'язаний шукати вас в дс і щось доводити, при потребі покажу адміністрації.

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
944
Реакції
174
Бали
103
Вітаю!

На розгляді!

Майкл Хоффман

Ст.Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
944
Реакції
174
Бали
103
Відмова!

Не по формі(заголовок)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі