НПУ м.Київ | 0043 | 96 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,071
Реакції
724
Бали
253
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 29/11/2024.
Головний слідчий: Ілля Репецький.
Слідча група: Ілля Репецький.

ОПИС

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький доповідаю, Я, Генерал НПУ м.Київ, Ілля Репецький та працівники НПУ м.Київ, 29.11.2024 о 19:32 зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Я, Генерал НПУ м.Київ придбав у громадянина України Тимофій Башмак наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 30 грамів, після чого громадянин Тимофій Башмак був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення у ІТТ. Тим самим Громадянин України порушив статтю 96 ККУ (збут наркотичних засобів).

*Стаття 96 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Тимофій Башмак.
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: При затриманні не було опору.

ДОКАЗИ

Запис з боді камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький

Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,071
Реакції
724
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
29/11/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Генерал - Ілля Репецький, доповідаю про те, що: 29.11.2024 о 19:32, Я з іншими працівниками НПУ м.Київ зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Я, Генерал НПУ м.Київ придбав у громадянина України Тимофій Башмак наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 30 грамів, після чого громадянин Тимофій Башмак був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення у ІТТ. Тим самим Громадянин України порушив статтю 96 ККУ (збут наркотичних засобів).

*Стаття 96 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 96 ККУ (збут наркотичних засобів).

Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,071
Реакції
724
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
30/11/2024.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал НПУ м.Київ Ілля Репецький, розглянувши повідомлення про злочин №0043, що надійшов від Генерала НПУ м.Київ Ілля Репецький та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Я, Генерал НПУ м.Київ Ілля Репецький з іншими працівниками НПУ м.Київ зробили контрольну закупку наркотичних речовин, у ході якої Я, Генерал НПУ м.Київ придбав у громадянина України Тимофій Башмак наркотичні засоби типу "Героїн" у розмірі 30 грамів, після чого громадянин Тимофій Башмак був затриманий для проведення Допиту, Обшуку, Встановлення особи та поміщення у ІТТ.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 96 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 96 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,071
Реакції
724
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
30/11/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, 29 листопада 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0043.

Ім'я та прізвище допитуваного: Тимофій Башмак
Дата народження: 12.03.2002
Місце проживання: Київ, Будинок 26, Квартира №6
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: -
Контактний номер: +380 95 638 4467 (( DS timox ))

Під час допиту вдалося встановити наступне: Громадянин Тимофій Башмак признав що він продав наркотичні засоби.
Громадянина Тимофій Башмак на питання "Ви самі працієте чи с кимось?" Спочатку була відповідь не сам, але після чого він сразу сказав сам.
Громадянина Тимофій Башмак на питання "Чи є у вас "Бос"?" спочатку відповів так. Призвеще Ім'я назвав "Серго Токсік"
(a) Відеоматеріал №1:
video
Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,071
Реакції
724
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

30/11/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
29 місяця 2024 року, о 21:55 було проведено експертизу речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0043. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: На експертизі було 2 скрутка, скруток №1 важив - 19 грамів, скруток №2 важив - 11 грамів.
У обох скрутках Експрес-тест показав що в них знаходились наркотичні речовини типу "Кокаїн"

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Подпись:
Підпис.png
__

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,071
Реакції
724
Бали
253
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
05/12/2024.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Генерал НПУ м.Київ - Ілля Репецький, розглянувши матеріали кримінальної справи №0043, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №0043 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Підпис:Переглянути вкладення 262686

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

офіс ген прока.png

Подільський край, КИЇВ,

Офіс Генерального Прокурора.

07.12.2024.

ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до суду

Я, Генеральний Прокурор Андрій Репецький, розглянувши матеріали кримінальної справи №0043, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №0043 на розгляд в суд.

Генеральний Прокурор - Андрій Репецький

підпис.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі