Схвалено НПУ м.Харкова|Максим Пірс,Єгор Соловйов|Невиконання моїх можливостей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
.

Останнє редагування модератором:

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
Я мала право на адвоката,дані співробітники мали мені його викликати,але цього незробили,+ Максим Пірс дав мені клап.Прошу щоб цим співробітникам видали покарання.Дякую!
так дивіться вас був рошук вам адвокат нічим не допоміг + я вам дав кляп томущо ви почали перекривлювати мого сіпв робітника

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
так дивіться вас був рошук вам адвокат нічим не допоміг + я вам дав кляп томущо ви почали перекривлювати мого сіпв робітника
У вас є докази,що я робила,всеодно я мала право на адвоката,ви мені мали його викликати,+ ви мені видали самостійно розшук(ви або ващ співробітник)!!!

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
У вас є докази,що я робила,всеодно я мала право на адвоката,ви мені мали його викликати,+ ви мені видали самостійно розшук(ви або ващ співробітник)!!!
в мене все є на боді камері як будуть до мене притензії я покажу докази мій спів робітник ніяк неміг видати 1.4 це системно видається

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
1.1 також системно
виводи, я вам нічого не видавав і мій спів робітник і якщо увас є системно рошукі вам ніхто не буде визивати адвоката бо він вам нічим не допоможе, я щераз можу повторити я вам дав кляп коли ви почали перикривлювати мого співробітника !

Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
160
Реакції
50
Бали
31

Переглянувши Вашу скаргу виношу наступний нижче написаний вердикт:

Гравець: Єгор Соловйов#17805 Максим Пірс#2800 отримує покарання нижче написане:

NonRP дії - (/jail 60 - 120 хвилин.)
MG - (/pmute 10-30 хвилин.)

СХВАЛЕНО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі