- Реєстрування
- 22 Бер 2023
- Дописи
- 1,885
- Реакції
- 1,412
- Бали
- 213
.
Останнє редагування модератором:
так дивіться вас був рошук вам адвокат нічим не допоміг + я вам дав кляп томущо ви почали перекривлювати мого сіпв робітникаЯ мала право на адвоката,дані співробітники мали мені його викликати,але цього незробили,+ Максим Пірс дав мені клап.Прошу щоб цим співробітникам видали покарання.Дякую!
У вас є докази,що я робила,всеодно я мала право на адвоката,ви мені мали його викликати,+ ви мені видали самостійно розшук(ви або ващ співробітник)!!!так дивіться вас був рошук вам адвокат нічим не допоміг + я вам дав кляп томущо ви почали перекривлювати мого сіпв робітника
в мене все є на боді камері як будуть до мене притензії я покажу докази мій спів робітник ніяк неміг видати 1.4 це системно видаєтьсяУ вас є докази,що я робила,всеодно я мала право на адвоката,ви мені мали його викликати,+ ви мені видали самостійно розшук(ви або ващ співробітник)!!!
1.1 також системноУ вас є докази,що я робила,всеодно я мала право на адвоката,ви мені мали його викликати,+ ви мені видали самостійно розшук(ви або ващ співробітник)!!!