Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: Навмисне затягування розгляду скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максим-Клонекс-блокування-без-жодних-причин-та-помста-мені-бо-по-іншому-не-розум-Благаю-не-втручатися-нікому-ГА-ЗГА-Лише-для-Сергія-Коваленка.231739/, оскільки я вам надав достатньо доказів для розгляду скарги. Дивиться у вас є відеозаписи де я нічого не порушував на зльоті бізнесу, тобто якщо адміністратор Максим Клонекс фіксував все у нього повинні бути ті ж самі докази які в мене. Але ж він зробив такий вчинок, оскільки я уважаю це помста даного адміністратора Максима Клонекса. В попередній скарги я вам надав всі скарги які подавав, тобто ГА визнавало шо є порушення від дій адміністрації навіть писали були проведені бесіди.
Я розумію чому йде затримка в розгляді, оскільки в адміністратора Максима Клонекса немає фіксації мого порушення. Він вважав, що я не веду запис, тобто якщо я не записую то логічна я скаргу не буду подавати оскільки доказів немає. Але ж я вам розписав все по полочкам та надав докази всі. Чому я вважаю, що дії адміністратора Максима Клонекса є помстою. Тобто ви навмисно затягуєте скаргу щоб закрити очі над порушенням вашого колеги Максима Клонекса. Дивиться я даю 100%, що ваша відповідь буде такою адміністратор Максим Клонекс надав доказ де показано шо ви порушували правило. Але ж я не дурень та інші гравці які дивилися мої докази де з моєї сторони немає жодного порушення. Нагадую дивилося за 250 гравців. Тобто ви цим про демонструєте, що на проекті UKRAINE GTA завжди праві адміністратори бо я за два роки ще ні разу не бачив щоби прибиравали адміністратора з посади. Інколи ви пишете були проведені бесіди з адміністратором, але ж гравцям від цього не легше просто так про бути в блокуванні.
Зараз ви теж демонструєте неповагу до мене та навіть самі порушуєте правила UKRAINE GTA, оскільки скарга розглядається протягом 24 години. Дивиться інформація внизу взята з офіційного сайту UKRAINE GTA де чітко зазначений час розглядання скарг.
Правила подачі скарги чи оскарження на адміністратора
Загальна інформація:
- Заголовок скарги повинен відповідати настпній формі - "Нікнейм адміністратора" / "Суть скарги";
- Приклад: Владислав Савочкін / DM ZZ
- Адміністратор вправі не надавати докази публічно (на форум) якщо там присутня інформація яка не підлягає розповсюдженню;
- Скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту її подачі. Є виключення: ситуація не зрозуміла та потребує додаткового часу чи доказів;
- Оскаржити покарання можливо протягом 7 днів.
- Усі докази порушень з боку адміністратора залишаються дійсними протягом 7 днів, після чого вони втрачають свою чинність та є недійсними.
Дивиться хотів би щоби ви про демонстрували мені в діскорді відео доказ мого порушення. Чекаю від Вас запрошення в діскорді ( Мій ДС: desk_666) ???
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максим-Клонекс-блокування-без-жодних-причин-та-помста-мені-бо-по-іншому-не-розум-Благаю-не-втручатися-нікому-ГА-ЗГА-Лише-для-Сергія-Коваленка.231739/
5. Дата походження: 20.11.2024 - ,,,,,,,,,,,,,,,
Останнє редагування: