Розглянуто Назва теми: Заява до прокуратури №215

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
60
Бали
23
Я, громадянин України Назар Артемов, подаю заяву до прокуратури на громадянина Іван Дніпровський / 101926 та Тонні Дніпровський / 101925 прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб, а саме звільнити або понизити даних осіб у званні а саме з Підполковника (10) до Капітана (8), а також надання компенсації з власних коштів осіб у розмірі від 500 000 до 1 000 000 гривень.

Організація:НПУ

Детальний опис правопорушення:Вони мене зупини за проїзд на червоне світло світлофора, ну вони мене перевірили і я поїхав далі, потім ми з другом вирішили їх розіграти так сказати, і після чого вони нас ростріляли та затримали мене і повезли у віділок, де почали проводити всякі махінації на відео зазначено, вони не мали права знімати з мене боді камеру, але вони не зняли окуляри де йшов відеозапис, після чого вилучили в мене наркотиків у розмірі 100 штук, після чого вилучили в мене права без підстави, після чого виписали розшук за надання Хабаря але я його не надавав, вони мені сказали що не визвуть адвоката ьо в мене вже є розшук (примітка* вони мені не говорили правила міранди, тобто свої права я не почув, та весь час коли вони мене так сказать шманали вони не дотримувалися субординації) після того як виписали розшук вони повели мене в кімнату допити, та почали ше виписувати розшуки та штрафи, після чого відвели в кпз

Накладення санкцій або компенсацій:
Прошу звільнити цих осіб, або понизи у званні з Підполковника (10) до Старшого Лейтенанта (7) та видати доганй, а також компенсація з власних коштів осіб у розсмірі від 500 000, до 1 000 000 гривень.

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:

Дата і час інциденту: 25.08.2025 (17:33)

До скарги до прокуратури додаю:
Прошу перевірити весь склад НПУ, а обов’язково Старший Склад.

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси))
https://kept.com.ua/e0Uw/mta-screen_2025-08-18_18-45-28.png та https://kept.com.ua/e0Ux/image.png

Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)) ТГ-@nazarka_artemov ДС-@nazarka_artemov

Павло Сагайдак

Начальник.Пив.Заводу
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
30
Реакції
28
Бали
23
1756142397935.png

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
60
Бали
23
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі