Розглянуто Нарушение игрового процесса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Форма скарги:
Ваш нікнейм: Денис Олександрович
Нікнейм гравця: Андрей Блащина ( Лидер Токсиков и его компания которая была с ним)
Дата порушення: 30.09.22
Опишіть ситуацію: Нарушение РП
Скріншот/відео від свого обличчя:

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Переношу скаргу в розділ "Скарги на гравців в неоф орг."

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,051
Бали
253
Форма скарги:
Ваш нікнейм: Денис Олександрович
Нікнейм гравця: Андрей Блащина ( Лидер Токсиков и его компания которая была с ним)
Дата порушення: 30.09.22
Опишіть ситуацію: Нарушение РП
Скріншот/відео від свого обличчя:

Можеш указати тайм-код, на що ти іменно жалуєшся?
Моє імя вказано з помилкою

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Можеш указати тайм-код, на що ти іменно

Можеш указати тайм-код, на що ти іменно жалуєшся?
Моє імя вказано з помилкою
А ты хочешь сказать это нормально когда мы приезжаем вы стоите с автоматами , а потом ты говоришь что у тебя в руках какой то чехол?

Пусть администрация внесёт ясность в эту ерунду с отыгрыванием РП на оружие , задолбали уже всякие умники которые приезжают начинают тыкать автоматами и говорят что у них ничего нет , а потом просто стреляют!!!!

На сколько мне известно у нас не Full RP мы же не говорим что мы открыли дверь машины , что повернули колеса впрва или влево или что я сел или лёг это и так видно , какой смысл отыгрывать автомат или наручники это видно!!!

Пусть администраторы внесут ясность чтоб не было таких приколов что тебе тыкают автоматом и говорят что у меня в руках чехол!!!

П.С За исправления спасибо Андрій Блащина с телефона было плохо видно твоё имя при просмотре.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,051
Бали
253
А ты хочешь сказать это нормально когда мы приезжаем вы стоите с автоматами , а потом ты говоришь что у тебя в руках какой то чехол?

Пусть администрация внесёт ясность в эту ерунду с отыгрыванием РП на оружие , задолбали уже всякие умники которые приезжают начинают тыкать автоматами и говорят что у них ничего нет , а потом просто стреляют!!!!

На сколько мне известно у нас не Full RP мы же не говорим что мы открыли дверь машины , что повернули колеса впрва или влево или что я сел или лёг это и так видно , какой смысл отыгрывать автомат или наручники это видно!!!

Пусть администраторы внесут ясность чтоб не было таких приколов что тебе тыкают автоматом и говорят что у меня в руках чехол!!!

П.С За исправления спасибо Андрій Блащина с телефона было плохо видно твоё имя при просмотре.
1) Ми автомат по рп не діставали. Тому це може бути чим завгодним коли вам про уе говорить людина.
2) Коли ти вилетів, і вже надоїли про нашу ДТП взнавати, я дістав зброю (відіграв в голос), після цього ми потребували заховати зброю двух зсу так як нас в два рази більше озброєних і ви були вимушені підченитись.
Ти поки вилітав головне пропустив… можеш в напарника запитати
( ви зсу чи патрульна служба?)
Сказали в нас дтп і розберемось самі, не вам треба втрутитись бо знаєте хто я такий

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль
Гравець Андрій Блащина(2200) получив покарання(КПЗ на 60 хв) згідно з правилом:
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації]
Уяви, що до тебе в реальному житті приходить людина з автоматом і каже, що це чохол.
Розглянуто
Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі