Розглянуто На розгляд ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Блукач

Активний
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
27
Реакції
3
Бали
3
Нікнейм адміністратора:Віталій Бекерській
Особистий нікнейм:Влад Блукач
Суть скарги: не згоден з рішенням, в цьому випадку адміністратор почяв прикривати не адеквата, якій стриляв без причіни! Інші жалоби все норм, якщо це є причиною відмови то прошу відмінити всі покарання на форумі за неправильно заповнену форму! Мою жалобу розглядали 17-ть годин, і було зафіксовано що розгляд був, але не давали результат, в цей чяс думали як не видавати покарання я так розумію.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-ДМ-car.82621/

Останнє редагування модератором:

Влад Блукач

Активний
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
27
Реакції
3
Бали
3
У кожного є так вами названі «любимчікі» але правила є правила, ви не знаєте як адміністрації або людині яка має високу посаду дают гарних підзатильнік за якусь перевагу для Вас у першу чергу, Ви могли просто написати все по правилам і вже якщо би був блат то адміну би дісталося а так Ви тратите свій час і час адміністрації, на мою думку ця скарга не має не якого сенсу і адміністратор зробив все як було треба
Він що особєнний? Всі вроді однакові і у всіх все добре, а тут пріорітєт. За пріорітєт я знаю крутився там, через те й піднімаю питання справедливості!!! І хочу щоб все було по правилах, а не є зібрані не тільки в грі , а й на форумі!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі